2tso Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 OP Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 ευχαριστω πολυ!! εδω μεσα διαβαζω και εχω βοηθηθεί, παρα πολυ!!!
2tso Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 OP Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Σωστά...αλλά πρέπει να χωράνε και τα δάκτυλά σου ;D ;D η αληθεια ειναι οτι εχω ενα προβλημα με τα δαχτυλα αλλα θα το δουλεψω!!! ;D
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Με το καρφί και το λαπτοπ δουλειά θα κάνεις. Σε μπάντα δεν ξέρω πόσο καλά θα δουλέψει,όχι από πλευράς software αλλά από πλευράς ''θορύβων''. Το λάπτοπ με το καλώδιο στην δική μου περίπτωση δεν δούλεψε. Είχα θορύβους από την έξοδο του λάπτοπ στον μίκτη είτε onboard ειτε usb ή firewire.Ταυτόχρονα γινόταν και ένας ψιλοχαμός από άλλους θορύβους, οι οποίοι είχαν να κάνουν με την γείωση στην πρίζα και τα ηχεία των ενισχυτών των άλλων μουσικών. Τελικά δεν το ακολούθησα,όπως το φανταζόμουν. www.sonicspace.gr
marathon Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Το λάπτοπ με το καλώδιο στην δική μου περίπτωση δεν δούλεψε. Έχεις pc φίλος... 8) Ταυτόχρονα γινόταν και ένας ψιλοχαμός από άλλους θορύβους, οι οποίοι είχαν να κάνουν με την γείωση στην πρίζα και τα ηχεία των ενισχυτών των άλλων μουσικών. μιλάς για τον ενισχυτή του Νέστορα...στο 15"? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Έχεις pc φίλος... 8) Laptop έχει φίλε μου. Το δηλώνει στην 1η σελίδα. οποτε το ακαι σε λαπτοπ και απο κει το καρφι σε ενισχιτη η" σε κονσολα? και ολα οκ?παιζω με το προγραμμα..!!! ευχαριστω εκ των προτερων www.sonicspace.gr
marathon Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Laptop έχει φίλε μου. Το δηλώνει στην 1η σελίδα. Δηλ, αυτό δεν είναι laptop? ;D ;D Πέρα από τη πλάκα πάντως, θα φέρω το Mac στο studio σας, να το δοκιμάσουμε...μου κάνει εντύπωση που είχες θορυβο. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Έχεις δίκιο,συγγνώμη δεν το εξέφρασα σωστά.Εννοούσα όχι desktop pc. Στο στούντιο είχα πρόβλημα και έτσι το παράτησα. Χρησιμόποίησα stand alone synths.Kαρφί στην κάρτα....και ζζζφφφζζζζχχρρρρρρ..... Δεν ήταν λύση για πρόβα.Ήταν λύση για εγγραφή και στούντιο κατάσταση. Για live,δεν το σκεφτόμουν καν.Βέβαια έχω μάθει και συνηθίσει αλλιώς. www.sonicspace.gr
manosx Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Αν η κάρτα ήχου δεν έχει balanced εξόδους, τα πράγματα δυσκολεύουν. Βέβαια πολλές φορές τα διαβολομηχανήματα παίρνουν πρωτοβουλίες. ;D
2tso Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 OP Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 ευχαριστω πολυ για της πληροφοριες θα το δοκιμασω να δω για θορηβους κτλ.!!
matawan Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2011 ...σε συνέχεια όλων των παραπάνω, δες και αυτό: Afto ine! Τελειο video! Thank you! It's a shame stupidity isn't painful.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση