2tso Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 γεια χαρα!! ειμαι καινουργιος εδω και γενικα σε οτι αφορα την μουσικη!! στο θεμα μού:εχω ενα ακαι lpk25! ερωτηση 1.πως μπορω να παιξω αν μπορω σε μια προβα με 3 φιλους μου που παιζουν ζωντανα με οργανα ντραμσ,μπασο,ηλ.κιθαρα!!! ξερω οτι η ερωτηση ειναι καπως αλλα μια απαντηση θα ταν μια αρχη για μενα που δεν εχω ιδεα!!
marathon Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 ερωτηση 1.πως μπορω να παιξω αν μπορω σε μια προβα με 3 φιλους μου που παιζουν ζωντανα με οργανα ντραμσ,μπασο,ηλ.κιθαρα!!! Με ένα laptop και ένα τέτοιο Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
marathon Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Tώρα είδα ποιό είναι το akai lpk25...έχεις χιούμορ τελικά...Καλώς ήρθες ;D ;D http://www.akaipro.com/lpk25 ΥΓ Ελπίζω τουλάχιστον να έχεις Μac :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
2tso Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 OP Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Με ένα laptop και ένα τέτοιο οποτε το ακαι σε λαπτοπ και απο κει το καρφι σε ενισχιτη η" σε κονσολα? και ολα οκ?παιζω με το προγραμμα..!!! ευχαριστω εκ των προτερων
marathon Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 το καρφι σε ενισχιτη η" σε κονσολα? και ολα οκ? Aκριβώς Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
2tso Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 OP Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Tώρα είδα ποιό είναι το akai lpk25...έχεις χιούμορ τελικά...Καλώς ήρθες ;D ;D http://www.akaipro.com/lpk25 ΥΓ Ελπίζω τουλάχιστον να έχεις Μac :D δεν εχω οχι αλλα μαζευω καποια λεφτα σιγα σιγα και θα οργανοθω οσο μπορω εννοειτε οτι και εκει θα βοηθησετε!!! ;) απλα σε πρωτη φαση θελω να ξεκινησω απο αυτο!!
marathon Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 δεν εχω οχι αλλα μαζευω καποια λεφτα σιγα σιγα και θα οργανοθω οσο μπορω Δεν χρειάζεται να μαζέψεις και πολλά...μ αυτό θα είσαι πιό άνετος http://www.plaisio.gr/controls/searchengine/guidedsearch.aspx?field.ManuTitleCombo=Miditech%20Keyboard%20%20Midistart%20Music%2049%20(Midi%20keyboards)&actual=music%20keyboards Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Minoru Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Και πάντα να θυμάσαι οτι σημασία δεν παίζει τι εξοπλισμό έχεις. Σημασία έχει τι ψυχή βγάζεις μέσω του οποιοδήποτε εξοπλισμού.
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 ...σε συνέχεια όλων των παραπάνω, δες και αυτό: Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
marathon Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2011 Και πάντα να θυμάσαι οτι σημασία δεν παίζει τι εξοπλισμό έχεις. Σημασία έχει τι ψυχή βγάζεις μέσω του οποιδήποτε εξοπλισμού. Σωστά...αλλά πρέπει να χωράνε και τα δάκτυλά σου ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση