metz Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σε όλους σας... Η ερωτησή μου παίζει να μην διατυπωθεί σωστά . Θα προσπαθήσω να την διατυπώσω όσο καλύτερα γίνεται για να κατανοηθεί . Λοιπόν έχω φτειάξει αρκετά projects στο σπίτι μου με το Cubase sx3 και θέλω να περάσω το cubase sx5 για να δουλέψω τα projects αυτά με το νέο cubase . Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής : 'Αν περάσω το νεο cubase θα αναβαθμίσει το παλιό cubase sx3 ? (Αν συμβεί αυτό θα με ευχαριστήσει γιατί αυτο επιζητώ) . Αν όμως δεν συμβεί και περάσω ανεξάρτητα το cubase sx5 , όταν θα ανοίγω τα projects απ'το sx3 θα βρίσκει αυτό τους προορισμούς των φακέλων με τα plugins και ό,τι έχει σωθεί για να τα ανοίγει χωρίς πρόβλημα ? (Άν όχι τι πρέπει να κάνω για να τα ανοίγει βρίσκοντας τα πάντα χωρίς να μου παρουσιάσει προβλήματα ? ) Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας ! :)
ex-cyclops Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σε όλους σας... Η ερωτησή μου παίζει να μην διατυπωθεί σωστά . Θα προσπαθήσω να την διατυπώσω όσο καλύτερα γίνεται για να κατανοηθεί . Λοιπόν έχω φτειάξει αρκετά projects στο σπίτι μου με το Cubase sx3 και θέλω να περάσω το cubase sx5 για να δουλέψω τα projects αυτά με το νέο cubase . Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής : 'Αν περάσω το νεο cubase θα αναβαθμίσει το παλιό cubase sx3 ? (Αν συμβεί αυτό θα με ευχαριστήσει γιατί αυτο επιζητώ) . Αν όμως δεν συμβεί και περάσω ανεξάρτητα το cubase sx5 , όταν θα ανοίγω τα projects απ'το sx3 θα βρίσκει αυτό τους προορισμούς των φακέλων με τα plugins και ό,τι έχει σωθεί για να τα ανοίγει χωρίς πρόβλημα ? (Άν όχι τι πρέπει να κάνω για να τα ανοίγει βρίσκοντας τα πάντα χωρίς να μου παρουσιάσει προβλήματα ? ) Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας ! :) Δεν υπάρχει η έκδοση που αναφέρεις. Μετά από το Cubase SX3, βγήκαν οι εκδόσεις: 4 και 4 Studio, 5 και 5 Studio. Πρόσφατα ανακοινώθηκε η έκδοση 6.
metz Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 OP Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά το βρήκα εδώ . Cubase 5 και συμβατοτητα με project του Cubase SX3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση