pliakosvasileios Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 Προγραμμα για μιξάρισμα τραγουδιων στο pc? Θέλω να κάνω καποια κομματια σειρές σε cd για το αυτοκίνητο. Ποιο(α) είναι αυτό(α)? Help Please!
antouan_z Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος.......σε παρακαλω!
trolley Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 Μάλλον εννοεί να σβήνει το ένα τραγούδι μέσα στο άλλο. Mea Culpa
antouan_z Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 Χμμμμμμ.....πχ 10 κομματια σαν ενα με fade out-in εναλλαγη μεταξυ τους...κατι τετοιο εννοει ο φιλος;;και μετα μετατροπη σε mp3,wav η wma...σαν ενα κομματι
hindmost Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 10 κομματια σαν ενα με fade out-in εναλλαγη μεταξυ τους...κατι τετοιο εννοει ο φιλος;;και μετα μετατροπη σε mp3' date='wav η wma...σαν ενα κομματι[/quote']Acoustica Audio Mixer
ReCoC Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 Αν έχεις χρόνο, όρεξη, φαντασία και ελάχιστες γνώσεις στην επεξεργασία ήχου, μπορείς να κάνεις πάρα πολυ ωραίες μίξης με ένα audio editor όπως το Adobe Audition. Εναλλακτικά με το VirtualDJ μπορείς να μιξάρεις real-time τα κομμάτια που θέλεις και ταυτόχρονα να τα αποθυκεύεις μιξαρισμένα. Η τρίτη λύση που προτείνω είναι ένα plug-in για το winamp http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=32363 Με το συγκεκριμένο plug-in κάνεις μια playlist και σου κάνει export τα κομμάτια μιξαρισμένα σε wav και μάλιστα σε χωριστά tracks. Θέλει να κάτσεις 10-20 λεπτά στην αρχή να κάνεις τις αρχικές ρυθμίσεις αλλα μετα είναι πολύ εύκολο. Εγώ έχω κάνει κατα καιρούς αρκετά CD και με τους 3 παραπάνω τρόπους και με πολύ καλά αποτελέσματα. Free thinkers are dangerous...
gpiad Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 στο winamp 3 δεν παιζει το Plug in?
ReCoC Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2006 στο winamp 3 δεν παιζει το Plug in? Αυτό που προτείνω εγώ? Νομίζω όχι. Πρέπει να είναι για winamp2/5. Free thinkers are dangerous...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση