AntonyPath25 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 ρε παιδια για πεστε μας πως κανουμε μια καλη ηχομονωση για να μην ενοχλουμε τους γυρω μας διπλανα δωματια και πανω κατω ?ΣΟΣ
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Φίλε μου για κάτι τέτοιο θα πρέπει να δώσεις πάααααρα πολλά φράγκα με αμφίβολο μερικές φορές αποτέλεσμα... Εμείς για να μονώσουμε ένα μικρό χώρο 3χ5 μέτρα δώσαμε 1000 ευραίους συνολικά αλλά το δωμάτιο είναι σε χωριό (Σχηματάρι) και σχετικά απόμερα... Ο πετροβάμβακας πήγε 300 ευρώ, άλλα τόσα οι γυψοσανίδες και άλλα 300 ο μάστορας. Τα υπόλοιπα πήγαν σε αυγοθήκες, σιλικόνες και μπύρες!!! Αλλά όπως είπα είμαστε και ψιλοαπόμερα... LEGO people live in houses made of their own flesh.
AntonyPath25 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 και το σπιτι ειναι νοικιασμενο οποτε δεν αξιζει μαλλον αυγοθηκι ειναι η μονη λυση και οτι γινει :)
gerasimos Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Αν είσαι σε οροφοδιαμέρισμα τα πράγματα είναι δύσκολα...τι όργανα έχετε;
AntonyPath25 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2006 ενας ειμαι :) εχω μια κιθαρα - ενα midi πολυ vst - περιμενω το G2X - AlesisΜk2 αλα για dance μουσικη οποτε το bitaki dikeologimena θα ειναι λιγο ενοχλητικο
gerasimos Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2006 1. Μέχρι τι λεφτά θα ήθελες να δώσεις; 2. Έχεις ξύλινο πάτωμα;
Smyro Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2006 Εγω πάντως μένω στον 7ο και όταν έκανα παραγωγή με hi fi speakers ερχόταν μια κοπέλα απο τον 4ο και έλεγε ότι την ενοχλεί το "beat". Τώρα με τα monitors δεν έχω δεχτεί παρατήρηση. Ίσως βοήθησε το ότι έφτιαξα βάσεις απο πετροβάβμακα για να μην συντονίζεται άμεσα το γραφείο. Όπως το βλέπω, η μόνωση είναι πολυτέλεια, η ακουστική όμως όχι. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις πολλά χρήματα για μια σωστή ακουυστική αρκέι να υπάρχει μεράκι.
AntonyPath25 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2006 πλακακι εχει κατω και τα ηχεια εχουν πισω τους και απεναντιτους τειχο !!το δωματιο εχει και ντουλαπες μεσα ενα κλασσικο υπνοδωματιο δλδ. πεστε και γενικα ιδεες αν θελετε γιατι μαζευω γενικα πληροφοριες ετσι ωστε μολις εξαντληθουν να κανω ανακαινηση στο δωματιο !! :)
AntonyPath25 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2006 για λεφτα ενταξει δεν μου τρεχουν και απο τα πατζακι που λεμε,αλα οχι και 50e
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση