georgekz750 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2011 Το τροφοδοτικο θα το επιλεξεις συμφωνα με τις απαιτησεις του εξοπλισμου σου(κανε και μια προβλεψη για το τι θα παρεις ακομη στο μελλον-οσο ειναι αυτο εφικτο). Κατσε,βρες το τι χρειαζεται το καθε πεταλι (V-mΑ),μαζεψε τα ολα μαζι και μετα αρχισε το ψαξιμο στα χαρακτηριστικα του τροφοδοτικου που θα παρεις.
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 είναι true bypass ή buffer?? τι σε νοιαζει? αφου οι μαγνητες σου ειναι active & η κιθαρα σου εχει preamp με low impedance output. ;),αρα το σημα σου περναει σαν νερακι μεσα απο οτιδηποτε buffer (τα καλα της τεχνολογιας... ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
doken Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 OP Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 τι σε νοιαζει? αφου οι μαγνητες σου ειναι active & η κιθαρα σου εχει preamp με low impedance output. ;),αρα το σημα σου περναει σαν νερακι μεσα απο οτιδηποτε buffer (τα καλα της τεχνολογιας... ;D) μακάρι,απ το στόμα σου και στου θεού το αυτί :) απλά έχω μπερδευτεί απο το δίαβασμα κάποιοι λένε οτι πρέπει να έχεις buffer στην αρχή και στο τέλος κ.τ.λ τελικά παράγγειλα το vodoo lab plus 2 και το tc electronics για κουρδηστήρι, το οποίο θα μπει πρώτο στην αλυσίδα (είναι true bypass) ή θα συνδεθεί με το volume pedal πάντος έχω ένσταση νομίζω ότι το cry baby CLASIC είναι και αυτό bypass και όχι buffer ::)
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2011 απλά έχω μπερδευτεί απο το δίαβασμα κάποιοι λένε οτι πρέπει να έχεις buffer στην αρχή και στο τέλος κ.τ.λ 1.Oι μαγνητες & o low impedance preamp της κιθαρας σου ειναι το καλυτερο buffer και ειναι και εκει που ΠΡΕΠΕΙ (δηλ.στην ΑΡΧΗ της αλυσιδας) 2.τα Tbp πεταλια δεν ειναι παντα και η καλυτερη επιλογη 3.Γυρω στα ...4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ κιθαριστες... ;D εχουν γραψει ιστορια με μη TBP πεταλια (& wah),το οτι ολοι οι ...internet gear gurus πιπιλανε μια καραμελα για την "ανωτεροτητα" των tbp πεταλιων απο το 2000 και μετα που βγηκαν τα TBP πεταλια δεν σημαινει και τιποτα... ;D 4.μη πολυσκας,αν σου ακουγεται καλα ο ηχος ΕΙΝΑΙ και καλος.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση