WilliamSats Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2011 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Celf μου, δυστυχώς το "μέσο" είναι μία DV βιντεοκάμερα (που ακόμα δεν έχω βρει λύση για εγγραφή με επιλογή ξεχωριστής πηγής ήχου στο PC) και προσπάθησα να εξισορροπήσω τον ήχο μεταξύ μόνιτορ-καμπίνας καθαρά εξωτερικά. Αυτό που ανέβασα ήταν ότι καλύτερο μπόρεσα να κάνω. Επιφυλάσσομαι για πιο ποιοτικά βίντεο στο μέλλον. εγραψες για 1 ακομη φορα - εχεις τελικα μεγαλη εφεση στο να παιρνεις απλα πραγματα και να τα μεταμορφωνεις - ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ απο εμενα και μεγεια και καλοριζικη και καλοπαιχτη και πανω απ'ολα ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ................ ;) ;) ;) Να'σαι καλά! Τα mods είναι η μόνη μου διασκέδαση, όλα τα άλλα είναι...δουλειά! Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Celf Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2011 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Celf μου, δυστυχώς το "μέσο" είναι μία DV βιντεοκάμερα (που ακόμα δεν έχω βρει λύση για εγγραφή με επιλογή ξεχωριστής πηγής ήχου στο PC) και προσπάθησα να εξισορροπήσω τον ήχο μεταξύ μόνιτορ-καμπίνας καθαρά εξωτερικά. Αυτό που ανέβασα ήταν ότι καλύτερο μπόρεσα να κάνω. Επιφυλάσσομαι για πιο ποιοτικά βίντεο στο μέλλον. Δεν παύει να είναι φοβερή η δουλειά πάντως! ;D Everybody gets the blues sometime
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση