Nestoras Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Τυχαία σειρά. D TRAIN-YOU'RE THE ONE FOR ME brass construction-can you see the light Αποκαλύφθηκα. ;) InfluenSir!
Evilnye Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Μετράνε; Τις μπασογραμμές πάντως είναι να χαίρεσαι να παίζεις. Και λόγω ημέρας να βάλω κ αυτό:P (Αν και οι απόψεις μου για τη μέρα σταματάνε στα δωρεάν ποτά :P) Επίσης επειδή μ αρέσει η Donna Summer :D (Μεγάλο highlight σε συναυλία rhcp η διασκευή του ανωτέρω κομματιού) Πηξαμε στην ηλεκτρονικη dance που δεν ακουγεται με τιποτα ωρες ωρες ολες τις ωρες.. ;D Να με συγχωρησουν οι φαν του ειδους,μαλλον δεν μπορω να το κατανοησω οπως και το τί προσφερει ενας dj τη σημερον ημερα... Θα μεταφέρω κάποια πράγματα που διάβασα κάποια στιγμή, ο Bootsy Collins κ άλλοι μικροί μπασίστες, αναγνωρίζουν κ τους dj ως μουσικούς. ;)
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Πάρτε και τέσσερις κομματάρες από εμέ (όλα έγιναν και soundtrack σε ταινίες) : Salamar - Dancing In The Sheets Deniece Williams - Lets Hear It for the Boy Deniece Williams - Lets Hear It for the Boy Evelyn "Champagne" King - Give It Up Ollie & Jerry - Theres No Stopping Us Breakin Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
freerock1974 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Θα μεταφέρω κάποια πράγματα που διάβασα κάποια στιγμή, ο Bootsy Collins κ άλλοι μικροί μπασίστες, αναγνωρίζουν κ τους dj ως μουσικούς. ;) Επειδη παιρνουν τις μπασογραμμες τους και κανουν ''μουσικη'' μαλλον... Κιθαριστας το πε?Αν δεν το πε κιθαριστας δεν πιανει... :P Σ αλλο θεμα η συνεχεια... ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Evilnye Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Σ αλλο θεμα η συνεχεια... ;) Δε μου είσαι της ανάγνωσης κ της αναζήτησης, αλλά εγώ είμαι http://www.noiz.gr/index.php?topic=9551.0 Και μπορεί να ναι κ κανένας άλλος...! Το συγκεκριμένο το κάνω πολύ κέφι από παιδί
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Δε μπορώ έτσι μου 'ρχεται να ποστάρω κι' άλλα :D Chaz Jankel - Glad To Know You ( Original Video Clip ).by Sergio Luna Shirley and Company - Shame Shame Shame 1975 IT'S ECSTASY WHEN YOU LAY DOWN NEXT TO ME - BARRY WHITE (1977) Είμαι καρεκλάς τι να κάνουμε. ;D InfluenSir!
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 ΑΨΟΓΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ φίλοι μου. Μου φτιάξατε το απόγευμα. Μπράβο. Δυστυχώς πήρατε όσα μου έρχονται στο μυαλό... Θα μεταφέρω κάποια πράγματα που διάβασα κάποια στιγμή, ο Bootsy Collins κ άλλοι μικροί μπασίστες, αναγνωρίζουν κ τους dj ως μουσικούς. ;) Ε, τι θα πουν. Τόσα χρήματα τους έβγαλαν... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
longshadow Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Michael Jackson -Don't stop till you get enough (πολύ δύσκολο να βρεις την original version στο youtube, του έχουν αλλάξει τα φώτα στα remix) Οπότε... http://listen.grooveshark.com/#/s/Don+t+Stop+til+You+Get+Enough/3Auv85?src=5 Πάει, γεμίσαμε "γκιουράπια"! ;D ;D :D :D
dmilo Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Donna Summer - Hot Stuff Bee Gees - You Should be Dancing Village People - YMCA Patrick Hernandez - Born to be Alive Donna Summer - Love to Love You Baby ;D (disco είπαμε, έτσι; όχι γενικώς καρέκλα των 80s...) RANDOMIZE USR 0
Evilnye Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Michael Jackson -Don't stop till you get enough (πολύ δύσκολο να βρεις την original version στο youtube, του έχουν αλλάξει τα φώτα στα remix) Υπάρχει κ αυτή (αν κ όχι η studio version) 13. The Jacksons Live - Don't Stop 'till You Get Enough Άμα πιάσουμε βασιλιά κ οικογένεια, την κάτσαμε Can You Feel It - Jackson 5 :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση