freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 My personal favorite the devil made me do it... Τετοια λες στο δικαστηριο? ;D ;D ;D Aφιερωμενο απ τον 17αρη στον ξαδερφο τον 37αρη... Μεσα στα 5 αγαπημενα μου απ αυτους.. Διαβασε και τους στιχους..θα σου κανουν καλο... 8) Συμφωνώ! Και σαν έναυσμα από αυτή τη κουβέντα θα τους ακούσω-ψάξω ΑΚΟΜΑ περισσότερο. Η άνθρωποι έχουν αυτό το συνδυασμό θεϊκής φωνής-ηχάρας-ροκ μελωδικότητας που ευφραίνει καρδίαν... ;) Καντο!ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ! Βρες τα ''lAUGHIN ON JUDGEMENT DAY'' KAI ''BEHIND CLOSED DOORS'' oπωσδηποτε.. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Διαβασε και τους στιχους..θα σου κανουν καλο... 8) Το έπιασα το υπονοούμενο ;) :D ;D! Κομματάρα by the way….. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 til it shines&day like today.. Θες να μας παρουν τα κλαματα βραδυατικα? Για δες αυτο.... 2 τετοιες να κουνιουνται και να χουν και φωναρες θελω. Για το σπιτι.Οταν ηχογραφω και χρειαζομαι γυναικεια φωνητικα.Ξερεις κανα καλο ντελιβερι? ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Θες να μας παρουν τα κλαματα βραδυατικα? Τώρα, μας πήραν ήδη γαμώτο! 'Til it Shines On A Day Like Today - Bowes & Morley Έχω πιάσει την κλασσική και κλαίω λέμε, όχι άλλο κάρβουνο!! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gvour Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Αρκετα εχουμε κλαψει.Sony πια. Ξερω ντελιβερι αλλα για Καβαλα πεφτει μακρια. ;) Η μια εκ των δυο αδελφων ηταν το αμορε(πως τα λεω ο π.....)του Morley.
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Thunder - Too Scared Too Live Που το βρήκες βρε σατανά?? :o :o Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
jks4050 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ο ανθρωπος δεν υπαρχει :o :o :o
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Που το βρήκες βρε σατανά?? :o :o Το ανεβασα ΕΓΩ αφου εψαξες.. :P :D ;D Μαλλον πατουσες to και οχι too.Δεν εξηγειται αλλιως,μου το βγαλε με την πρωτη. Εκτος αν εψαχνες στο ''Χρυσο οδηγο''... :P Η μια εκ των δυο αδελφων ηταν το αμορε(πως τα λεω ο π.....)του Morley. Καλα....για τετοιες γραφει τετοια ασματα? :o τσ τσ τσ τσ... Καλημερα σ ολους! Thunder - Love Worth Dying For GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2011 Το ανεβασα ΕΓΩ αφου εψαξες.. :P :D ;D Μαλλον πατουσες to και οχι too.Δεν εξηγειται αλλιως,μου το βγαλε με την πρωτη. Εκτος αν εψαχνες στο ''Χρυσο οδηγο''... :P Με τόσο avatar που είχα πιεί μπορεί ;D να έγραφα και το "Thunder" λάθος (άσε που από τα δάκρια θόλωνε το μάτι μου)! :P ;D Σήμερα βρήκα και αυτό (που επίσης δεν έβρισκα χθες). ΤΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις