kkmspm Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2014 http://youtu.be/oIY4X8yi5Oo Δισκαρα!!!! Το εχω λιώσει!!! www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens
samy paraga Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Καλό καλοκαίρι λαίμαι ρε No one wants an alien
Waterfall-K Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Δυστυχως Dinos το αλμπουμ που λεω δεν υπαρχει ολοκληρο στο youtube, μονο μερικα κομματια του. Αλλα οχι αυτο που θα ηθελα να βαλω εδω. Οποτε το ανεβασα εγω μολις τωρα. :P James Taylor Quartet λοιπον απο το 1993, μια δισκαρα με φοβερα κομματια και παιξιματα απο αριστους μουσικους και πολλους guests, σαν τον Airto Moreira για παραδειγμα. Supernatural Feeling το ονομα του αλμπουμ, το οποιο ειναι τιγκα στο Hammond, στο Fender και στο Moog, το αλμπουμ JazzoFunkoSoulιζει εξαιρετικα. Ακουγεται βραδυ. Ακουγεται επισης οταν κανουμε μπανιο στην μπανιερα. 8) Specs talks, Mgs walks
samy paraga Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Ακουγεται επισης οταν κανουμε μπανιο στην μπανιερα. 8) No one wants an alien
Dinosp Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Δυστυχως Dinos το αλμπουμ που λεω δεν υπαρχει ολοκληρο στο youtube, μονο μερικα κομματια του. Αλλα οχι αυτο που θα ηθελα να βαλω εδω. Οποτε το ανεβασα εγω μολις τωρα. :P James Taylor Quartet λοιπον απο το 1993, μια δισκαρα με φοβερα κομματια και παιξιματα απο αριστους μουσικους και πολλους guests, σαν τον Airto Moreira για παραδειγμα. Supernatural Feeling το ονομα του αλμπουμ, το οποιο ειναι τιγκα στο Hammond, στο Fender και στο Moog, το αλμπουμ JazzoFunkoSoulιζει εξαιρετικα. Ακουγεται βραδυ. Ακουγεται επισης οταν κανουμε μπανιο στην μπανιερα. 8) Ωραίος ο BlackBlofeld - έκανα subscribe Ευχαριστω πολυ Waterfall-K
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Guten Morgen στους ξενυχτηδες. Παμε να ακουσουμε κατι να ανοιξει το ματι και το αυτι. 8) Specs talks, Mgs walks
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Αλλαγη υφους Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις