Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 3.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Θενκς. 8) Zuper και τα δυο βιντεο, αν και μουσικα δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους. Προς το παρον εχω αραξει και ακουω κατι Progοειδη πινοντας cappuccino. Ειπα να κατσω μεσα σημερα μια και εξω εβρεχε και φυσαγε παρα πολυ. image.gif

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Moderator
Δημοσιευμένο

Θενκς. 8) Zuper και τα δυο βιντεο, αν και μουσικα δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους. Προς το παρον εχω αραξει και ακουω κατι Progοειδη πινοντας cappuccino. Ειπα να κατσω μεσα σημερα μια και εξω εβρεχε και φυσαγε παρα πολυ. image.gif

;D ;D ;D

Φίλος Κώστας στον αντίποδα, έχω αράξει με κάτι κρασιά  ;D και με πάει χαλαράαααα. Οπότε ας το διασκεδάσουμε  8)

ΥΓ: Αξιώθηκα και πήρα σε βινύλιο το 666 !!!  8)

all this has happened before and will happen again

Δημοσιευμένο

Εχω σταματησει να πινω στο σπιτι, για πολλους και διαφορους λογους. :P Πλεον μονο καφεδες, τα ποτα εξω. Αν εισαι σε τετοιο χαλαρο mood και ακους Βαγγ, να σου προτεινω να αραξεις μπροστα στο παραθυρο βλεποντας τη θαλασσα (νομιζω βλεπεις θαλασσα, ε?... :P), πινοντας το κρασι σου και ακουγοντας ολο το The City απο τον ιδιο.

Ενα soundtrack χωρις ταινια. Ταξιδι....image.gif

Congrats for the 666 btw... ;)

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Moderator
Δημοσιευμένο

Αν εισαι σε τετοιο χαλαρο mood και ακους Βαγγ, να σου προτεινω να αραξεις μπροστα στο παραθυρο βλεποντας τη θαλασσα (νομιζω βλεπεις θαλασσα, ε?... :P), πινοντας το κρασι σου και ακουγοντας ολο το The City απο τον ιδιο.

Ζημιά μεγαδιαστάσεων...  8)

• Moderator
Δημοσιευμένο

Ειχες δεν ειχες με κολλησες παλι. Το εβαλα και γω και το ακουω. ;D

;D ;D ;D

Ότι καλύτερο....  ;D

Είναι καλός ο θείος Βαγγέλης  ;D  8) Και όπως σου έχω πει, τι ζητάω; Ένα απλό jam μαζί του και τι στον κόσμο  ;D ;D ;D

ΥΓ: Τι δισκάρα το City  8)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...