Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 .Με εστειλες αδιαβαστο!Που το ξερεις?? ??? ??? ΑXAXAXAXAXAXAX! Εσύ δεν έλεγες χθές ότι ξυρίζεσαι και ακούς Joss. ;D synnefies mitsakis -diamanti (original) ΣΥΝΝΕΦΙΕΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗ[/url] Εύη αυτό είναι σχόλιο για τον επικείμενο γάμο μου με την Joss???? ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Evilnye Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Εμείς ντέρτια δε δικαιούμαστε Λάκη μου; :P Άμα θες να μοιράζω μπομπονιέρες.
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Εμείς ντέρτια δε δικαιούμαστε Λάκη μου; :P Άμα θες να μοιράζω μπομπονιέρες. Πάσο! Μπομπονιέρες εσύ.....Εγώ μοιράζω "μπουκέτα" σε όποιον σε στενοχώρησε! Τςςςςςςς ο παλικαράς! ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
gvour Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Αναμενουμε ημερομηνιες Λακη.Οπως βλεπεις Evilnye θα το καλοπαντρεψουμε το παλλικαρι. Αντε και στα δικα μας. Μια και μιλησατε για ντερτι κατι σχετικο.
Evilnye Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Εγώ μοιράζω "μπουκέτα" σε όποιον σε στενοχώρησε! Τςςςςςςς ο παλικαράς! ;D ;D :-* Μαίρη Χρονοπούλου - Του Αγοριού Απέναντι
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 axaxaxaxaxxax!!! Ευή ..Γεώργιε!!!!!! Πάω να γράψω κάνα Δικόγραφο...γιατί δεν με βλέπω καλά! 8) 8) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Mike G Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 To κιανούργιο των Obscura. Omnivium Obscura - Septuagint (Omnivium 2011)
Celf Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=4jxdfQg1OfU Μήπως η συγκεκριμένη κυρία που χαϊδεύει ο Keith είναι αυτή; http://www.thomann.de/gr/gibson_es345_vos_bigsby_aw_ltd.htm Everybody gets the blues sometime
Προτεινόμενες αναρτήσεις