alexmei Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 David Gilmour & Richard Wright - Echoes - Live at Royal Albert Hall - HD In a world of magnets and miracles
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Happy The Man - 01 - Starborne InfluenSir!
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2012 Αυτό το θεϊκό κομμάτι (τι μελωδία θεέ μου, τι παίξιμο, τι μουσικοί), από studio εκτέλεση και Live. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
freerock1974 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Eτσι,μαλιστα..να ακουσουμε μπλουζ ολ ναιτ λονγκ.. ΦΩΝΑΡΑ,ΑΛΗΤΕΙΑ,ΜΕΙΠΛ ΒΡΩΜΑ... :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
gvour Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2012 Aφου γουσταρεις ν ακουσεις μπλουζ παλλικαρι μου this the real deal! Συγχρονο,φρεσκο κι αντρικο-καλε με την καλη εννοια και χωρις παρεξηγηση. ;D Aφου παλι σ αρεσουν πιο πολυ τα βρωμομπλουζ ακου τουτα να γουσταρεις ακομα περισσοτερο. :-*
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Para Los Rumberos Tito Puente Φίλος, αυτό για εσένα 8) Το δικό σου μου θύμισε τον «Κουβανό- πυροβολημένο» κρουστό μας, που με έχει τρελάνει με αυτόν τον... Μόνγκο ;D ;D ;D Με «βομβαρδίζει» με Μονγκό κόμματα ;D ;D all this has happened before and will happen again
THEOD Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Φίλος, αυτό για εσένα 8) Το δικό σου μου θύμισε τον «Κουβανό- πυροβολημένο» κρουστό μας, που με έχει τρελάνει με αυτόν τον... Μόνγκο ;D ;D ;D Με «βομβαρδίζει» με Μονγκό κόμματα ;D ;D Άψογοι :o :o :o Πως λένε τον κρουστό που παίζετε :)
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2012 Άψογοι :o :o :o Πως λένε τον κρουστό που παίζετε :) έχεις pm Α, βέβαια αυτό που γουστάρω από το βίντεο είναι το Antigua burst P του μπασίστα 8) ;D all this has happened before and will happen again
Προτεινόμενες αναρτήσεις