S9F Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Μου φαίνεται πως πρέπει να προσλάβουν επειγόντως τραγουδιστή... ;D "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 @ Waterfall-K : Σε ευχαριστώ -επίσης- που με την εξαιρετική ανάρτηση σου (Roy Buchanan - Soul Dressing) βοηθάς όχι μόνο έμενα, άλλα και όλους τους αναγνώστες μας που μπορεί να είχαν τις όποιες αμφιβολίες και ενδοιασμούς μεταξύ ενός αναλογικού Hammond B3 και ενός ψηφιακού Suzuki-Hammond XK-3C να μην τις έχουν πια!… Δεν κανει τιποτα. 8) Παρε 2 ακομα βιντεακια αφιερωμενα να δεις. Specs talks, Mgs walks
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Μου φαίνεται πως πρέπει να προσλάβουν επειγόντως τραγουδιστή... ;D Και μπασίστα μη σου πω! ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
mustafank Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2012 BJM... 8) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/
lgbesios Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 OP Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 ... ωραία πραματα!!! rust never sleeps
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Αφιερωμενο στο φιλο μου Waterfall-k. Ευχαριστω Περικλη! :) Κομματαρα. Στο μεταξυ τωρα διαβασα οτι "εφυγε" και ο Donald "Duck" Dunn. Κριμα. RIP. Specs talks, Mgs walks
pericles Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Marcus Miller - Power Of Soul (2010) DVD Mια θεραπεια groove-funk-slap και οτι αλλο του βγαινει του Marcus !!!!!!!!!!!!!!!
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Marcus Miller - Power Of Soul (2010) DVD Mια θεραπεια groove-funk-slap και οτι αλλο του βγαινει του Marcus !!!!!!!!!!!!!!! Άσε μας ρε γέροντα μεσημεριάτικα... Τι τα βάζεις αυτά; Για να πάθουμε καμιά κατάθλιψη; ;D ;D ;D Και εγώ έχω ένα Marcus Miller, αλλά δεν... παίζει έτσι το ρημάδι- μάλλον θα φτεναι τα κσύλα ;D ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again
Προτεινόμενες αναρτήσεις