Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 3.8k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Φιλος αποπανω ::) ο ανθρωπος ειναι μαστερ,εξαιρετικος.

Λιγο πιο φιουζιον το κομματι για τα γουστα μου αλλα το παιξιμο σκοτω.

Μην τονε πειραζετε τον φρικοροκα που γραφει τοσο ωραια πραματα,θα τονε καμετε-την εχει την ταση εδω που τα λεμε ;D ;D-σαν εσας!

Δημοσιευμένο

το παιξιμο σκοτω.

Πεντατονικίλα του κιαρατά, αλλά με τι phrasing!!!!!!!!!!!

Μην τονε πειραζετε τον φρικοροκα που γραφει τοσο ωραια πραματα,θα τονε καμετε-την εχει την ταση εδω που τα λεμε ;D ;D-σαν εσας!

Τι λες τώρα, μην σου πω ότι και το riff και το σόλο και τα ρυθμικά είναι καραμπίνα Φρηρόκος.

Κατά βάση ροκ είναι το κομμάτι.

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημοσιευμένο

Δεν παιζεται ο Cobham. Ακουω τωρα το "Drum 'n' Voice Due 2" του 2006 και ειπα να ποσταρω ενα κομματι απ'αυτο. Το αλμπουμ ειναι διαμαντι και παιζει μεσα ολη η αφροκρεμα. Brian Auger, Frank Gambale, Airto Moreira, John Patitucci, Jan Hammer κλπ.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημοσιευμένο

Ωραια πραματα βαλατε!

Να πω την αληθεια ο Gambale με χαλαγε παλαιοτερα αλλα απο τοτε που εβγαλε την μπερουκα

ανεπνευσε ο εγκεφαλος του ;D ;D και,ας μου επιτραπει η εκφρασις,κοβει κ..λους.

To αγαπημενο μου κομματι απο το Spectrum με το ιδιο σεσσιον που εβαλε ο WFK.

Το βιντ εχει διαφορα προβληματα στον ηχο αλλα περα απ'τα υπολοιπα και μονο για το σολο του καραφλα και του τρελοAuger αξιζει:

Δημοσιευμένο

Το βιντεο εχει διαφορα προβληματα στον ηχο αλλα περα απ'τα υπολοιπα και μονο για το σολο του καραφλα και του τρελοAuger αξιζει

Απιστευτος o Gambale, τι να λεμε τωρα? Μας ειχε πεσει το σαγονι οταν τον βλεπαμε live με τον Corea πριν μερικα χρονια. Μπαντα απο αλλο πλανητη.

Ο Auger παλι ειναι λατρεμενος, μπορω να τον ακουω ολη μερα. Μεγαλη μορφαρα με χαρακτηριστικο παιξιμο στο Hammond, στο οποιο btw ποτε δεν συνδεει Leslie. Περιεργο αλλα κι ετσι ο τυπος σκοτωνει. Και οπως μου ειχε πει παλια κι ενας φιλος κιθαριστας που τον πρωτοακουσε σπιτι μου στο κομματι Finally Found You Out, "τα πληκτρα στον τοιχο!" ;D

Δεν ειχε αδικο...image.gif

Και μια ακομα κομματαρα απο το ιδιο αλμπουμ, το οποιο ειναι βεβαια το εξαιρετικο "Julie Driscoll, Brian Auger & The Trinity - Streetnoise" του 1969.

http://www.youtube.com/watch?v=leEngsoA0Oc

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...