gvour Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Για τον Νέστορα βασικά που ξέρω ότι του αρέσει ;) Και πως να μην του αρεσει αυτη η κομματαρα. Και τι ωραιο σολο! Το κατωθι επισης ειναι κλασσικο με υπεροχο σολο: REO Speedwagon Take It On The Run lyrics Kαι μια και κυκλοφορουν και ΑΟRακηδες αναμεσα μας ;D αλλη μια κομματαρα: Loverboy - Take Me To The Top
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Kαι μια και κυκλοφορουν και ΑΟRακηδες αναμεσα μας ;D αλλη μια κομματαρα: Να σου πω, μου κάνεις πλάκα, έτσι; Χτες το βράδυ μου έλεγε ο Sir πόσο πολύ του αρέσει αυτός ο δίσκος των Loverboy... :D Και συγκεκριμένα αυτό ;D ΥΓ: Τελικά όλοι είστε... κρυφές πληγές ;) ;D ;D ;D 8) all this has happened before and will happen again
Nestoras Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 ΥΓ: Τελικά όλοι είστε... κρυφές πληγές ;) ;D ;D ;D 8) Αποκαλυφθήκαμε. ::) InfluenSir!
gvour Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Eιχα φαει δουλεμα Τερρυ μου ως μεταλλο-70+χρονια πριν-που γουσταρα Loverboy και λοιπες Αμερικανιες! Αποκαλυφθήκαμε. ::) Γιατι να το κρυψομεν αλλωστε? Billy Squier - Everybody Wants You (Lyrics)
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Αποκαλυφθήκαμε. ::) ;D ;D ;D ;D ;D Έτσι είναι φίλος. (Σχεδόν) όλοι κρύβουμε ένα AOR-Ποζερά μέσα μας ;D 8) Νομίζω ότι ακόμα και ο γέρο Μάραθος πρέπει να κρύβει έναν ;D ;D ;D ;D ΥΓ: Γιώργο μου μας ζήλευαν από τότε ;D ;D ;D 8) Πάρτε ένα και από εμένα, με δύο κιθαρισταράδες στην μπάντα all this has happened before and will happen again
Vasmar Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Maybeshewill - Farewell Sarajevo it's all about balance...
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Παιρνω πισω την ψηφο μου στο Νεστορα ως καλυτερου μπλουζμαν. Καλυτερος ειναι ο τζιμπουρ γιατι ξερει να κανει καριερα: Τους σπρωχνει ολους στο ΑΟR-GLAM και σε VAI-BRATTA... :P ;D ;D ;D κι αυτος παιζει μπλουζ. Πονηρο το κοπελι.. ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
gvour Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Τους σπρωχνει ολους στο ΑΟR-GLAM και σε VAI-BRATTA... :P ;D ;D ;D Τους σπρωχνει ολους στο ΑΟR-GLAM και σε VAI-BRATTA... :P ;D ;D ;D Σταυρε,Bratta ναι,Vai οχι γιατι ξερεις οτι δεν ειμαι fan. Αν εξαιρεσεις καποια πραγματα που χει καμει. Kαι ναι,υπαρχει και μπλουζ απο μπαντες Αορ-ποπ που σκοτωνει! Βιμπρατο να χεις να παιζεις ;D ;D :P :-* Μπλουζαορ να ουμ! TOTO - "Don't Chain My Heart" Tερρυ,ποτε δεν ημουν μεγαλος φαν των Night Ranger αλλα μ αρεσαν καποια κομματια τους κι επισης μ αρεσε ο τροπος που "δουλευε" τη μπαρα ο Brad Gillis.
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Tερρυ,ποτε δεν ημουν μεγαλος φαν των Night Ranger αλλα μ αρεσαν καποια κομματια τους κι επισης μ αρεσε ο τροπος που "δουλευε" τη μπαρα ο Brad Gillis. Και ο Jeff Watson ήταν καλός παίκτης, αλλά ο Gillis είχε το όνομα (ΟΚ και την χάρη) :D Βέβαια άρχισες να μου πατάς τους... κάλους έζι; Toto- Journey 8) είναι απόλυτες αδυναμίες και αν αρχίσουμε τώρα τα... βίδεα μας βλέπω να σταματάμε το πρωί ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again
freerock1974 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2012 Βιμπρατο να χεις να παιζεις ;D ;D :P :-* Μπλουζαορ να ουμ! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Παντως,βλεποντας αυτα που ποστάρτε και τις περαιτερω πληροφοριες σας.. Συνειδητοποιω οτι εχω ακουσει καμια δεκαρια πραματα στη ζωη μου.. :-\ GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Προτεινόμενες αναρτήσεις