mariopol Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 Ευχαριστω για τις απαντησεις,αλλα τελικα τι καφε να βαλω? Νες, εσπρεσσο ή γαλλικο? φουντούκι ;D μαλλον παιζει ρολο περισσοτερο η ποσοτητα του καφε και οχι το ειδος! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
messalion Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 λοιπον ακου θα πας στα βαθη του αμαζονιου και θα βρεις εναν τυπο που λεγεται μπαμπατσουλα ο οποιος καθεται στην κορυφη μιας υπεραιωνιβιας οξιας και κανει παρεα με μπαμπουινους και κοαλα.............απο αυτον λοιπον θα παρεις εναν ειδικα επεξεργασμενο καφε που τον εχει ευλογισει ο θεος μακατακα και τον εχουν τριψει 40 παρθενες στα ποδια τους για να γινει σκονη - ε και μετα απο αυτο θα ακολουθησεις τις οδηγειες που σου εδωσαν τα παιδια ;D ;D ;D ;D ;D φιλε μου σορρυ για το παραπανω αλλα δεν αντεξα ;D ;D κοιτα αυτο που μαλλον δεν καταλαβες απο τις τοσες απαντησεις ειναι οτι ο καφες αφηνει καταλοιπα σε οτι και αν του ριξεις μεσα - και μιας και ολοα αυτα τα κατλοιπα θα σου δωσουν aged look το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πειραματιστεις...............βαλε π.χ. νες καφε και νερο και βουτα μεσα το 1 ποντεσιομετρο και δες πως παει........αυτα απο καποιον ο οποιος απλα διαβασε τις απαντησεις των αλλων μιας και δεν το εχει επιχειρησει ποτε ο ιδιος........... :D :D :D φιλικα παντα....... think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
messalion Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 με τον Μπαμπατσουλα ποτε δεν ξερεις............... think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
hot_sauce Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2011 δεν τον ξέρω τον κύριο.... παίζει με Gibson?
zakky Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 OP Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Θα μπορουσατε απλα να μου απαντησετε χωρις να μπειτε στον κοπο να γραψετε ολες αυτες τις εξυπναδες. Εκανα μια προσπαθεια και περιμενω τα αποτελεσματα. SOSte ta FREEkia...
marathon Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Εκανα μια προσπαθεια και περιμενω τα αποτελεσματα. Και εγώ έχω μία απορία για το αποτέλεσμα...γιατί ο καφές και το νερό δεν έχουν κάποιο "σταθεροποιητικό" συστατικό. Η απορία μου είναι, δεν φεύγει το aged χρώμα με την αφή και τον ιδρώτα? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
mariopol Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Καπου διαβασα οτι το αποτελεσμα εξαρταται και απο την ποιοτητα του πλαστικου. Συγκεκριμενα ισχυριζοταν οτι τα παλαιοτερα πλαστικα ειναι πιο επιρρεπη σε τετοιες πατεντες 8) Προσωπικα πιστευω οτι εχει να κανει με τους πορους του υλικου. Αν και πλαστικο, θα πρεπει να εχει. Αν υποθεσουμε οτι ειναι πολυ μικροι ή δημιουργουμε περισσοτερους με το ελαφρυ τριψιμο τοτε ο διαλυμενος καφες εισχωρει πιο ευκολα! (Αλλιως θα βυθιζαμε τα παρτς στο κουτι του καφε χωρις νερο ;)) Τωρα αν ειναι να περασεις βερνικια για σταθεροποιηση τοτε μπορεις να τα κιτρινισεις και χωρις καφε ;D Δεν το εχω δοκιμασει παντως για να πω με σιγουρια! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
WilliamSats Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2011 Η πατέντα με τον καφέ είναι ΟΚ, δίνει ένα κάποιο αποτέλεσμα, αλλά έχει και συνέχεια. Θέλει πολύ ήλιο. Αν έχεις αυτοκίνητο βάλε το pickguard στα ταμπλό του παρμπρίζ και άφησέ το για μερικές μέρες, αφού πρώτα το έχεις περάσει απ'τον καφέ. Στην ουσία ο ήλιος θα κάψει και θα σταθεροποιήσει το χρώμα απ'τον καφέ. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση