fuZZed Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Προσφατα μου χαριστηκε το MXR Blue Box http://www.ultimate-guitar.com/reviews/guitar_effects/dunlop/mxr_m-103_blue_box/index.html Ο λογος που μου χαριστηκε ειναι πολυ απλος... ειναι χαλασμενο ;D Ερωτηση νο1: Τι αποψη εχετε γιαυτο??? ειναι καλο?? Γενικα απο overdrive ειμαι καλυμμενος μιας και εχω το Rodenberg GAS-808 για τις βρωμες αλλα και απ την αλλη το λυπαμαι να το εχω ετσι παροπλισμενο... Πιστευετε οτι αξιζει να το φτιαξω?? Ερωτηση νο2: Υπαρχει καποιος απο εδω που μπορει να μου το φτιαξει?? Με το αναλογο κοστος βεβαια. Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!!
thieves Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 ξέρεις τι έχει πάθει και δε λειτουργεί? bypass σήμα έχει? ακούγεται κάποιος ήχος όταν το έχεις ανοικτό? το led λειτουργεί? i love handmade
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2011 Δοκιμασε να βγαλεις φωτο του εσωτερικο μηπως φανει αν ειναι κατι καμμενο, ή εχει ξεκολλησει κατι αρχικα. What frequency are YOU getting?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση