studio54GR Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 ή Πάμε καρφί σε αυτό και μπαίνουμε εδώ. Vol 6, Trem 6, Bass 6, Mid 6, Rev 4, Bright ON, Master 9 Nα η σωστή σειρά. ΟΥΓΚ. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
GabrielM Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Καλημέρα. Να ρωτήσω 2-3 πράγματα και τους γνώστες. Το πάχος των patches παίζει ρόλο; 0.115" ή 0.225" έχουνε κάποια διαφορα; Κάπου ειπώθηκε οτι το pp2 μπορεί να τροφοδοτήσει πολύμπριζο, πώς γίνεται; Κάποια πετάλια μπορούνε να έχουν και 18v τροφοδοσία.9Vx2 δλδ. Για καλύτερο headroom.Αξιζει; Υπο ποιές προυποθέσεις;
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Καλημέρα. Κάποια πετάλια μπορούνε να έχουν και 18v τροφοδοσία.9Vx2 δλδ. Για καλύτερο headroom.Αξιζει; Υπο ποιές προυποθέσεις; καλημερα! απανταω μονο στο 3ο σου ερωτημα που γνωριζω! εχω ενα vibrato πεταλακι της malekko. η εταιρια περα απο το κλασικο 9βολτ προτεινει και 12βολτ. οταν δοκιμασα τα 12βολτ "ακουσα" την διαφορα. οντως δινει παραπανω headroom! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
bouzoukleri Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Μετά από πάθημα, κάψιμο πεταλιέρας από κακή τροφοδοσία μαγαζιού ??? Έχω πάντα δεύτερη πεταλιέρα ("με μικρότερες" δυνατότητες αλλά ίδιων ιδιοτήτων). ;) Αν δεν μου κάνει πλέον ,ένα "φτηνό" πεταλάκι distortion, το ανοίγω και του αντικαθιστώ τις διόδους με led , αλλάζει ο ήχος δραματικά και με κόστος μηδαμινό έχω αποτρέψει για λίγο καιρό το GAS. ;D ;D ;D ;D ;D
Thanocaster Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Δεν διανοούμαι να πάρω πεταλιέρα σε λάιβ χωρίς να έχω ΔΙΚΟ μου πολύμπριζο πλέον. Μου έτυχε σε ανοιχτό live να έχω 3 πρίζες και να τις βάλει ο μάγκας πάνω σε ταυ, με αποτέλεσμα να ανοιγοκλείνει το rig μου όταν περπάταγε κάποιος πάνω στη σκηνή. :-X
GabrielM Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Καλημέρα. Να ρωτήσω 2-3 πράγματα και τους γνώστες. Το πάχος των patches παίζει ρόλο; 0.115" ή 0.225" έχουνε κάποια διαφορα; Κάπου ειπώθηκε οτι το pp2 μπορεί να τροφοδοτήσει πολύμπριζο, πώς γίνεται; Κάποια πετάλια μπορούνε να έχουν και 18v τροφοδοσία.9Vx2 δλδ. Για καλύτερο headroom.Αξιζει; Υπο ποιές προυποθέσεις; bluezlick ευχαριστώ για την απαντηση σου. Ξανα κάνω παράθεση τις ερωτησεις για να προσθέσω μια ακόμα Γίνεται με ένα expression pedal να λειτουργώ 2-3 πετάλια;
mastixas Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Έχω το Marshall ED-1 (compressor) αμέσως μετά την κιθάρα, ακολουθεί η line 6 m13 και μακρύ καλώδιο για τον ενισχυτή. Κάνει buffer ή όχι? Στο site λέει ότι είναι "passive bypass".
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Τι σε νοιαζει?Καλα δεν ακουγεται? Ετσι κι αλλοιως 2 πεταλακια ειναι ολα κι ολα. Το Marshall νομιζω ειναι tbp οποτε δεν κανει,την πεταλιερα μπορεις να την ρυθμισεις να κανει ή να μην κανει. Αλλα σου ξαναλεω.. 2 πεταλακια ειναι ολα κι ολα www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Thanocaster Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Γίνεται με ένα expression pedal να λειτουργώ 2-3 πετάλια; Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά λογικά θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις κάποιο switch (AB box). Καρφώνεις στο in το expression pedal, και συνδέεις τα out με τα expression pedal input των πεταλιών σου. EDIT: Υπάρχει και αυτό.
gpiad Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2011 Δεν διανοούμαι να πάρω πεταλιέρα σε λάιβ χωρίς να έχω ΔΙΚΟ μου πολύμπριζο πλέον... +100000 ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση