JOHNNYwXw Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Καλησπερες και καλο μηνα!σημερα θα παω την κιθαρα μου σε εναν customa για να κανω σερβις..το θεμα ειναι οτι η κιθαρα δεν εχει καθολου καλωδια..εχω το πικγαρντ κανοικα με τους μαγνητες αλλα δεν ειναι τιποτα συνδεδεμενο...θελω να μου το φτιαξει αυτο και να κανω ενα γενικο σερβις...γυρω στα ποσα θα βγει? Ευχαριστω Music its a way of life...
georgekz750 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Γρεβενα εισαι? (νομιζω κατι τετοιο ειδα στην αφισα στο χθεσινο βιντεακι)
Jasemeister Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 ΧΕΛΠ :) Καλησπερες και καλο μηνα!σημερα θα παω την κιθαρα μου σε εναν customa για να κανω σερβις..το θεμα ειναι οτι η κιθαρα δεν εχει καθολου καλωδια..εχω το πικγαρντ κανοικα με τους μαγνητες αλλα δεν ειναι τιποτα συνδεδεμενο...θελω να μου το φτιαξει αυτο και να κανω ενα γενικο σερβις...γυρω στα ποσα θα βγει? Ευχαριστω Όχι οτι βγάζω άκρη από αυτά που γράφεις αλλά δες πόσο χρεώνει ενας τεχνικός στην Αθήνα: www.enigmagt.gr Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση