mpikoz Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Χρόνια πολλά στα καστόρια :D :D broke another g-string
Ballbreaker Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Χρόνια πολλά στις Tele! :-* Έχω όμως μερικές απορίες... ??? Εξήντα χρόνια είπατε ε; ::) Στα πόσα χρόνια βγαίνουν στη σύνταξη; :o Άμα έχει διπλούς και παίζουν μέταλ θεωρούνται βαρέα; ;D ;D ;D Θα ελαφρύνουν καθόλου η στα 70 θα παίζουν με πι; Οι κιθαρίστες όχι οι τελε... ;D " Θείο! Έχει η fender κόκκαλα;"
mpikoz Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Σε 2-3 χρονάκια πρώτα ο θεός θα μάθουμε ;) Οι πιθανότητες είναι υπέρ πάντως broke another g-string
bloody_sunday Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Έκλεισαν τα 60 οι Τέλε? Χμ... ;D ;D ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
chris gti Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Χρόνια πολλα telecasterακηδες... Άραγε τους ΥΠΕΡΦΛΩΡΟΥΣ με κοντομανικο μαύρο πουκάμισο-κόκκινη γραβάτα-στενο πανελονι κουστουμιου-all starακια-μαλλί φρατζα myspace-που παίζουν "indie rock" με την telecaster στο ύψος των γονατων....θα τους καλέσετε στο birthday party?? ;)
bloody_sunday Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Xρήστο πολλά άστοχα τσιτάτα βλέπω... Χαλάρωσε λίγο. Η δικιά μου ήταν μια καλοπροαίρετη κακιούλα - πείραγμα απέναντι στα άλλα παιδιά που είναι μεγάλοι φαν (με πολλά από τα οποία γνωριζόμαστε και προσωπικά). Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Αυτά έχει το τρεντ και οι μόδες :D. Πριν κάτι δεκαετίες ήταν οι στρατοκάστερ και τα λες πολ της μόδας και τα κράταγε ο κάθε πικραμένος ,τι να γίνει θα τους υποστούμε κι αυτούς με τις τελεκάστερ No one wants an alien
chris gti Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Sunday, trust me, είμαι πολυ χαλαρος... ;D Τσιτατα ναι, άστοχα όχι... Αν ανήκεις στην εν λόγω κατηγορία και θιχτηκες επι προσωπικού...I rest my case... :)
bloody_sunday Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Αν ανήκεις στην εν λόγω κατηγορία και θιχτηκες επι προσωπικού...I rest my case... :) Όχι, ούτε ανήκω ούτε θίχτηκα, αλλά νομίζω πως αυτά που γράφεις έχουν εγκυρότητα και ατμόσφαιρα μάλλον γηπέδου και δεν τα συμμερίζομαι... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση