monoclone Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2011 Αγαπητοι φιλοι ειμαι νεο μελος στο νοιζ.συνχαρητρια γαι αυτο το Ελληνικο φορουμ. θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ως μουσικος πρωτα και κιθαριστας (κυριως) ενα απο τα παθη μου στο Μαγικο κοσμο του ΤΗΕRΕΜΙΝ αυτην την μαγικη εφευρεση του 1930 απο τον ρωσο innovator leo theremin. Ακοyγοντας to και βλεποντας το μια φορα live to 1998.... γρεμιστικε ο κοσμος οπωσ τον ηξερα ...απο τοτε ξεκινησε και το προσωπικο μου ταξιδι αναζητησης guitar- faminiar sounds αλλα συναμα και αποοσμουσ και νεους . Ετσι μετα απο 10-12 χρονια εφτασα να κατασκευαζω μονος μου little μουσικα gadgets μερικα απ αυτα αρκετα προτοτυπα....μεταξυ αλλων και το ΤΗΕREMIN mou. Αρκετα απο αυτα εχουν φανει χρησιμα σε ορισμενα tracks αλλα κα με την μπαντα . Οσον αναφορα το theremin moy aresei panta na to pernao me a/b switch απο το set up τισ κιθαρας .... lots of delay and overdrive!!!!..... θα ποσταρω περισσοτερες πληροφοριεσ συμφωνα με την μικρη προσωπικη μου εμπειρια με theremin υ.γ συγνωμη για τα misspells !!! This goes to eleven
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση