mpikoz Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Όλες μαζί σήμερα; :o υστερόγραφο ΣΕ ΜΙΣΩ! >:( >:( >:( >:( >:( broke another g-string
chris gti Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Πρωινο εγκεφαλικο-εμφραγμα-πνευμονικο οιδημα...!!!! :o :o :o :o ;D ;D ;D :P :P Αδερφε, καλοταξιδες!! Ειναι η μια πιο υπεροχη απο την αλλη....ετσι απλα!! By the way, εχεις χαιρετισματα απο τον Jan... ;) Τωρα που τις ειδα, δεν την γλυτωνεις την επισκεψη με τιποτα!!!
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Αδερφέ μήπως είσαι λίγο... ποζεράς ;D ;D ;D Πραγματικά τις πήρες μονοκοπανιά; Πάντως μου θύμισες ημέρες ... δόξας με αυτές τις κιθάρες, τότε στα μέσα προς τέλη των ΄80ς. Καλορίζικες. all this has happened before and will happen again
nexarulhu Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Ειναι η μια πιο υπεροχη απο την αλλη....ετσι απλα!! +1 Καλοταξιδες να ειναι, δεν φερνεις τη γατα σου μια βολτα απο εδω !!! μπας και μου φερει και εμενα τιποτα ;D ;D ;D EXPECT THE UNEXPECTED...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ την αγοράζω τη γάτα! ;D Και για να μην φοβάσαι οτι δεν θα την προσέχω , θα την ανεβάζω κάθε μέρα φωτογραφία με την εφημερίδα της ημέρας ;D καλά παιξίματα φίλος ;) http://www.horrorpig.tk/
Stinky Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Nα ανοιξουμε ενα Gunslinger FC? Sickly-sweet, pink, and not for everybody
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Καλορίζικες ! Και όμορφες !..τυχερός είσαι που παίζεις κιθάρα..άντε να λεγες στην γάτα σου να φέρει κανενά workstation. Θα κοψομεσιαζόταν ! :o ;D www.sonicspace.gr
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Chris@ Δωσ'του φιλια κ πες του τα κομματια υπαρχουν ακομη κ απλα θελουν μια βελτιωση στους στιχους κ καποιον να τα τραγουδησει.. Stinkiest@ Να ανοιξουμε Κωστα.. :) Η γατα ειναι στην ουσια ΟΙ γατες - ..εδω με την κιθαρα του Stinky ειναι η πρωτη ..κ εδω η(ο) δευτερη(ος).. Κ μην ξεχναατε..Beer Farts 5 long years
scofield Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2011 η snakeskin τα σπαει αγρια...κ εχει αυτο το σκουρο χρωμα στο σωμα που την κανει να φαινεται κατα την αποψη μου πιο ωραια... ;) ;) χρονολογια κυκλοφοριας ποια ειναι για την snakeskin?αντε κ ενα βιντεακι να θυμηθουμε τα παλια... Poison - Look What the Cat Dragged In
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση