gpiad Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 αντουαν ενταξει το διορθωσα,σειρα σου... 8)
elavd Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Τέλενδος: Link 1 Link 2 www.facebook.com/YourPaintedSmile
fleamail Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Eγώ είμαι υπέρ για αρχές ιουλίου.... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
old_nick Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 ...Εξ' άλλου την Τέλενδο την επισκέφτηκα το '74 για πρώτη φορά και υπάρχει... δέσιμο μεταξύ μας! :D Με την επιστράτευση??? Yameth - "Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΝΔΟΥ" :lol: Tigka metal!!!
kourosava Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 OP Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Δεν είναι σίγουρο 100% οτι θα γίνει στην Τέλενδο. Μάλλον θα γινει σε μαγαζι στην Κάλυμνο. Θα το παλέψω ομως για την Τέλενδο. Αυριο το βραδυ εχω ραντεβου για το θεμα και θα σας πω τι θα κανουμε τελικα.
Acanthor Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2006 Είμαστε κι εμείς μέσα (Mother Funkerz), αλλά καλό θα ήταν να γίνει Σάββατο, αλλιώς μάλλον δε θα μπορέσουμε!.... ..there's too much panic in this town...
JAM Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2006 Έχουμε κανα νέο Kourosava ? Όπως βλέπεις χτύπησες ευαίσθητες χορδές...νησάκια - μπάνια - live... 8) www.intravenus.gr
kourosava Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2006 OP Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2006 Το νησάκι δεν μας το δινουν :cry: Ψαχνω για χωρο. Για καποιο μαγαζι ισως. Υπαρχει ενα μαγαζι ιδανικο γι'αυτη τη δουλεια το οποιο μπορει να παρει και 2.000 ατομα. Θα παω το βραδυ να βρω τον ιδιοκτητη να δω ποτε μπορει και αν μπορει να μας το δωσει. Ειναι καλη περιπτωση γιατι ειναι μακρια απο σπιτια. Απ'οτι βλεπω θα το κανουμε σαββατοκυριακο. Αναμεινατε....
kourosava Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2006 OP Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2006 Μας εφαγε το "3ο ΕΤΗΣΙΟ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2006", "ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ" και η ¶λκηστις Πρωτοψάλτη. :evil: :evil: :evil: Δεσμευτηκαν ομως για του χρονου το καλοκαιρι. Κριμα ρε γαμωτο και ειχα βρει και σπονσορες να σπρώξουν χρημα. Μην στεναχωριεστε ομως.....o kourosava δεν το βαζει κατω. Εχω βρει μαγαζι και ψαχνω την φορμουλα για το πως και ποτε θα γινει. Ειναι λιγο δυσκολο ομως αλλα πιστευω να τα καταφερω. Δωστε μου λιγο χρονο ακομα, 5-6- μερες, και θα σας πω σιγουρα αν θα γινει η οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση