MaNoS-4- Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Καλησπερα παιδες...ειμαι κατοχος του KORG TRINITY V3 και θελω να ακουσω την αποψη σας και τη συγκριση μεταξυ των 2 καρτων επεκτασης. Ποια κατα τη γνωμη σας εχει περισσοτερες δυνατοτητες για λαικους ηχους? 8)
keman Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2008 geia sou file mou.......v3 fisika...xoris sizitisi.....an 8eleis exo kai romikous ixous.....to msn mou [email protected]
kerkiras Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2008 Σαφώς το V3, καθώς με τη moss μπορείς να πλησιάσεις με μεγαλύτερη πιστότητα έγχορδα και πνευστά όργανα. (Η plus δεν υποστηρίζει Bowed String Model που σημαίνει ότι δεν μπορείς να αναπαράγεις ήχο εγχορδων οργάνων) Η Plus είναι για πιο synth καταστάσεις χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν κυκλοφορούν sets με τέτοιους ήχους. Σίγουρα όμως σε μία σύγκριση μεταξύ τους το V3 υπερτερεί εάν σε ενδιαφέρει ο φυσικός ήχος. Μια δοκιμή δε σε χαλάει όμως.. Η plus σαν επέκταση δεν είναι ιδιαίτερα ακριβή, στο Ebay βρίσκεις με 200Ε το μέγιστο, μαζί με τα μεταφορικά.. Μπορείς να την εγκαταστήσεις σε οποιοδήποτε trinity όποτε αν η τσέπη το επιτρέπει δοκιμασέ το και μόνος σου...
korg_nikos Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2008 Μην υποτιμάτε το Plus. To γεγονός οτι η επέκταση Solo-Tri έχει δική της μονάδα εφφέ πάνω, που δεν έχει καμία σχέση με αυτήν του οργάνου, κάνει τους ήχους της πιο ζεστούς ιδιαίτερα για πνευστά.
Σάκης Βασιλάρης Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2021 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2021 Στις 22/3/2008 στις 6:32 ΜΜ, korg_nikos είπε Μην υποτιμάτε το Plus. To γεγονός οτι η επέκταση Solo-Tri έχει δική της μονάδα εφφέ πάνω, που δεν έχει καμία σχέση με αυτήν του οργάνου, κάνει τους ήχους της πιο ζεστούς ιδιαίτερα για πνευστά. Γεια σου αδερφέ μου αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το korg trinity plus μπορείς να μου δώσεις λίγο τα φώτα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση