antouan_z Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Λοιπον...ειμαι σε διλημμα..τριλημμα και τα λοιπα!!!Επειδη εχω ανεβασει 2 αποσπασματα βιντεο απο την συλλογη μου και τωρα σκεφτομαι να ανεβασω κανα μεγαλο ετσι μπομπατο βιντεο συλλεκτικο.Αν εχετε ορεξη για πειτε κανα κιθαριστα ετσι που θα καυλαντιζατε να παρετε ματι;; Φιλακια!!!
Guru npap Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Guru Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Δεν παίρνεις λίγο τα χεράκια σου από τα ...κουβαδάκια της πάμελα να μας γράψεις και που στο καλό τα ανέβασες??? :lol: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
taq Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Δεν παίρνεις λίγο τα χεράκια σου από τα ...κουβαδάκια της πάμελα να μας γράψεις και που στο καλό τα ανέβασες??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αντώωωωωωωωωωωωωωωωωων μας επήρανε χαμπάρι!!! In Fender Strat we trust!
antouan_z Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 OP Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Δεν παίρνεις λίγο τα χεράκια σου από τα ...κουβαδάκια της πάμελα να μας γράψεις και που στο καλό τα ανέβασες??? :lol: Mαλωσε με και αλλο...ετσι.....!!! Τα ειχα ανεβασει στο www.megaupload.com...ενα της Jennifer Batten me Jeff Beck και ενα του Greg Howe στο Namm 2005!!!!! Αλλα λογικα τωρα θα εχουν πεσει......νομιζω για 1 εβδομαδα μενουν uploaded!!!!
konu57 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Εγώ πάντως για να υπερασπιστώ και τον αντουαν τα θυμάμαι και τα δύο! :D Ένα στουντιάκι στην Οίτη...
Guru npap Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Guru Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 μάστα...παραγγελιά τίποτα καλό με gary willis για τον bassboy κουνιάδο μου αν έχετε την ευχαρίστηση .... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση