Crey Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα. Έχω το guitar rig σε Mac (φορητό) θα ήθελα να μου πει κάποιος αν υπάρχει midi πετάλι που να είναι συμβατό με το software του προγράμματος...(εκτος από τι μαμά του) Το θέμα είναι ότι επειδή θέλω να απολαμβάνω το live και να έχω να πατάω όσο πιο λίγα πεταλάκια γίνεται θα ήθελα 2 μικρά πεταλάκια (midi) μονο και μονο για εντολές τύπου "ένα κανάλι μπροστά", "ένα κανάλι πίσω"... :-\ Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός. Οποιος ξέρει κάτι ας με βοηθήσει
WilliamSats Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα και καλωσήλθες στο NOIZ. Θα ήταν πιο εύκολο να σε βοηθήσουμε αν έγραφες με Ελληνικούς χαρακτήρες, όπως ορίζετε απ'τους κανονισμούς του φόρουμ. Για το θέμα σου η απάντηση είναι εδώ: http://www.tech21nyc.com/products/effects/midimouse.html edit: Και αυτό ή κάτι σαν κι'αυτό. http://www.thomann.de/gr/esi_midi_mate.htm Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Crey Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Με συγχωρεις φιλε μου. Παρελειψα να το διαβασω. Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. :)
Crey Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Και μια τελευταια ερωτηση. Υπαρχει περιπτωση να μπορω να το βρω αυτο καπου στην Αθηνα? :P
WilliamSats Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Και μια τελευταια ερωτηση. Υπαρχει περιπτωση να μπορω να το βρω αυτο καπου στην Αθηνα? :P Δεν ξέρω ποιος είναι ο αντιπρόσωπος της TECH21 για Ελλάδα, αλλά είμαι σίγουρος οτι κάποια στιγμή είχα δει το MIDI mouse στου Καγμάκη (Εμμ. Μπενάκη, Αθήνα). Για το MIDI to USB μπορείς να το βρεις σχεδόν σε όλα τα μουσικομάγαζα. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσουμε πεταλιέρα της Line 6; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
marathon Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσουμε πεταλιέρα της Line 6; Θεωρητικά και το GR20 σου κάνει...κάπου είχα δεί ένα άρθρο...και εγώ το ψάχνω... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Ε; Για βρες το αυτό... Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
WilliamSats Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσουμε πεταλιέρα της Line 6; Για ποια πεταλιέρα της line6 μιλάς? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
marathon Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Ε; Tι εεε...midi πεταλιέρα είναι...που είναι ο Χναράκης να μας πεί...νομίζω ότι πάς στα preferences του Guitar Rig και ορίζεις το GR σαν πεταλιέρα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση