jimskeet2002 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Δεν βρήκα κάποιον άλλο metal με λιγότερα watt... Έναν Blackstar HT Club 40 βρήκα ο οποίος δεν ξέρω αν είναι για metal, αλλά είναι γύρω στα 130 ευρώ ακριβότερος από τους άλλους δύο: http://www.thomann.de/gr/blackstar_ht_club_40_venue_combo.htm Κοιτα... Θα παιζεις στο δωματιο σου. Δεν χρειαζεται καν λαμπα.... Παρε εναν μοντελινγ κ παιζε οτι θες...Κ εγω παιζω μεταλικα, εχω εναν spider IV κ ειμαι κομπλε στο σπιτι...Αν κ εγω εκανα χαζομαρα κ πηρα 150βατ (γ αυτο σ λεω μην παρεις πολλα βατ) αλλα ειναι τρανζιστορ... κ στο 2 παιζει καλα... Ασε που και 40 βατ λαμπα παλι για σπιτι ειναι αρκετα.
roybatty Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Κοιτα... Θα παιζεις στο δωματιο σου. Δεν χρειαζεται καν λαμπα.... Παρε εναν μοντελινγ κ παιζε οτι θες.. Εδώ θα συμφωνήσω.Δεδομένου πως είσαι αρχάριος θα σου πρότεινα και εγώ να κοιτάξεις έναν modelling ενισχυτή όπως ο Peavey Vypyr ο οποίος θα σου δώσει αυτό που ψάχνεις σε λογικές εντάσεις. Ασε που και 40 βατ λαμπα παλι για σπιτι ειναι αρκετα. "Αρκετά";Μάλλον "Πάρα πολλά" ήθελες να πεις... ;) Occam's razor makes the cutting clean.
TFM Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2011 Modelling έχω παιδιά, τον Vox VT 15. Τελικά κατέληξα σε έναν Blackstar HT-5 και ένα TS9 πετάλι και βλέπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση