gpergeris Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα..θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας για το πια πεταλια προτεινεται... θελω ο ηχος να ειναι σχετικα βαρυς και με αρκετο gain καπως ετσι..εχω ακουσει τα zoom ειναι αρκετα καλα... χρησιμοποιουσα το metal zone της Boss..αλλα για καπιο λογο σκουζει:/ και δν φταιει ι κιθαρα..εχω δοκιμασει 3 διαφορετικες..και οταν παιζω με την παραμορφωση του ενισχυτη ειναι μια χαρα...θα ηθελα κατι σαν και αυτο και καλυτερο αν υπαρχει...
Minoru Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Metal muff, αν και πρέπει να του αφιερώσεις κάποιο χρόνο μέχρι να βρεις τις ρυθμίσεις που σου ταιριάζουν και το tremble να μην ξεπερνάει τις 11 τουλάχιστον στην αρχή μέχρι να συνηθίσεις πως λειτουργούν τα eq του. Όσοι το κακολογούν απλά δεν έχουν ασχοληθεί μαζι του για να δουν τι δυνατότητες έχει. Τι εννοείς σκούζει?
gpergeris Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 κανει ενα βουιτο ακομα και αν εχεις κλισει το volume απο τους μαγνητες...και οταν παιζεις κανει ενα βουιτο παλι καπου καπου ι σκουζει...ενω αμα πεξω με τη παραμορφωση του ενισχυτη δν κανει τπτα...οποτε δν νμζω οτι ειναι θεμα μαγνητων αν και καπια στιγμη θα τουσ αλλαξω..
tapanari Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 MSD Telegun απλα το κορυφαιο πεταλι :)
Minoru Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 MSD Telegun απλα το κορυφαιο πεταλι :) Πες του όμως πόσο κάνει πρώτα... :P
gpergeris Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 κατι λιγα videos που βρηκα δεν ειχαν καλη ποιοτητα...ποσο παει...?αξιζει?
tapanari Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Η τιμη του στα 220 Ε . Εχει ενα στις αγγελιες http://smart.noiz.gr/listings.php?page=1&word=msd Μια φορα θα τα δωσεις και ξενιασες τερμα οι αναζητησεις !!!! Κανε μια αναζητηση στο forum εγω απλα θα πω Κορυφαιο
gpergeris Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 μηπως μπορεις να μου δειξεις καπoιο καλο video να δω πως ειναι...? γιατι μχρι στιγμης δεν βρικα τπτα..
tapanari Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 βρηκα κατι του Κωστα Βρετου ( παιζει με αυτο το πεταλι ) και του Ανθιμου Μαντη ( και αυτος MSD ) anthimos manti - down to my bones (2001 home record).wmv .
gpergeris Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2011 μια χαρα ακουγεται...αλλα μηπως αν χρησιμοποιουσα λαμπατο θα ταν κλτρο..? τωρα παιζω με ενα marshall 50dfx...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση