kostas80 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Αν κοψεις με την σεγα, θα εχεις πολλα σημαδια (Αγρια επιφανεια). Αυτα τα παιρνεις με την ρασπα. μετα πας στα γυαλοχαρτα. Ο καλύτερος τρόπος βεβαια για συγκεκριμένα και επεναλαμβανόμενα σώματα είναι να έχουμε ''πατρόν'' απο κάποιο υλικό που μας βολεύει και να κόβουμε με router . ένα μακρύ σωστό ξυριστικό με ρουλεμάν είναι ότι πρέπει ;) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
E.G. Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 σωστος. παντως υπαρχουν παρα πολλοι τροποι για να κανεις μια συγκεκριμενη εργασια. εγω να φανταστεις κάθε φορα που φτιάχνω μία κιθάρα την κάνω με διαφορετικό τρόπο. Έτσι δεν βαριεσε κιόλας :)
marathon Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Ο καλύτερος τρόπος βεβαια για συγκεκριμένα και επεναλαμβανόμενα σώματα είναι να έχουμε ''πατρόν'' απο κάποιο υλικό που μας βολεύει και να κόβουμε με router . ένα μακρύ σωστό ξυριστικό με ρουλεμάν είναι ότι πρέπει ;) ...τί ΕΣΠΑ πήρες? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
kostas80 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 ...τί ΕΣΠΑ πήρες? ;D Δεν πήρα είμαι απ'τα ''κακά'' παιδιά :( www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
WilliamSats Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 ...τί ΕΣΠΑ πήρες? ;D Στο προηγούμενο δεν είχε κάτι σχετικό με οργανοποιία γαμ^%!*(0 >:( αλλιώς θα το είχα πάρει εγώ ;) :D Ούτε το καινούριο έχει, εκτός αν το κάνεις πλαγίως ;) Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση