hyperpanos Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Μια προσπάθεια και από μένα :) shred-this-too-sfogli-bt_by_hyperpanos.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!!
rocka cola Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Πολυ δημοφιλές εγινε αυτο το backing track τελικα. :D Μου αρεσε πολυ το παιξιμο και οι φρασεις σου(2-3 ητανε παρα πολυ εξυπνες). Δεν μου αρεσε αυτο το pitchsiftoharmonizerowhammy που εβαλες.
hyperpanos Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τωρα που το ξαναακούω και εγώ, όντως δεν είναι και πολύ καλό το pitch shifter. Δεν πειράζει, πειραματισμούς κάνω και ότι βγει. Έτσι κι αλλιώς είναι one take προσπάθεια. όχι άλλο κάρβουνο!!!
rocka cola Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Προφανως. ;) Αν σου αρεσε αυτο το btrack παρε κι αυτο και κανε κανα take. Blue_Bug_PB.mp3
hyperpanos Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ, για σήμερα δεν ξέρω αν θα παίξω άλλο-έχει και μπάλα το απόγευμα, αλλά από αύριο σίγουρα. ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
greekdrums Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2011 Mου άρεσες φιλε!!!οραιο ροκ παίξιμο. www.autokanelis.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση