Silot Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 2-3-1 ωραιο παιξιμο....... ;) Συμφωνω.. Το 2ο μου αρέσει, ενώ τα 1 και 3 μου φαινονται αδιάφορα... Leo got it right the first time
Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Αν μη τι άλλο, πολύ ενδιαφέρουσες οι προτιμήσεις σας. Αν ήξερα και πώς μπαίνει ψηφοφορία, θα είχα βάλει. Να επισημάνω ότι ο ενισχυτής παίζει στο 2,5. Εντελώς καθαρός δηλαδή. Ό,τι παραμόρφωση ακούτε, είναι αποκλειστικά των πεταλιών. Ενωμοτάρχης
lgbesios Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Το 2 θα έλεγα ηχητικά, αν και το 1 όντως marshallιζον δένει καλύτερα με τον απαίσιο ;D(πρώιμο – μοντέρνο) ήχο του μπάσου (σοβαρά το λέω) 8) και με το ουσιώδες ‘’γεμάτο’’ παίξιμο σου (και αυτό σοβαρά) ;) Το 3 θελει les paul ;D rust never sleeps
kostas80 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Ενδιαφέρουσες οι προτιμήσεις μας αλλά μάλλον κάναμε τα πράγματα χειρότερα εεε ? αλήθεια τώρα .... σιγά μην αποφασίσεις :P www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
yannis37 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Αν ήξερα και πώς μπαίνει ψηφοφορία, θα είχα βάλει. ;D ;D ;D ;D ;D μίλα τώρα, και πές ποια ειναι ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
longshadow Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 ;D ;D ;D ;D ;D μίλα τώρα, και πές ποια ειναι ;D Ναι, άντε θα σκάσουμε απο την αγωνία!! :D
Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Ενδιαφέρουσες οι προτιμήσεις μας αλλά μάλλον κάναμε τα πράγματα χειρότερα εεε ? αλήθεια τώρα .... σιγά μην αποφασίσεις :P Μου αρέσουν και τα 3, το καθένα για διαφορετικές καταστάσεις βέβαια. Είναι με μεγάλη διαφορά τα καλύτερα από τα πολλά που έχω μαζέψει εδώ και χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι αρκετά πάνε για πούλημα/δόσιμο. Αποκαλυπτήρια αργότερα σήμερα. Ναι, άντε θα σκάσουμε απο την αγωνία!! Όπως καταλάβατε, ο Longshadow γνωρίζει και μας κοροϊδεύει ;D Ενωμοτάρχης
Sir Muttley Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Αποκαλυπτήρια αργότερα σήμερα. [move][glow=yellow,2,300]Άπονε τύραννε[/glow][/move] http://www.horrorpig.tk/
Sir Muttley Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδή τι ώρα θα μας πεις για τα πεταλακια 23:59 και 59 sec ;D http://www.horrorpig.tk/
longshadow Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Φίλος, έχουμε φάει τα νύχια μας απο την αγωνία!! :D ;D ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση