yannis37 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2011 πές μας που τα έχεις ρυθμήσει σε drive-tone-level γιατί θα παίξει ρόλο στην απόφαση μου. πχ αν τα εχεις βάλει στο κέντρο όλα...τοτε ψηφίζω 2-3-1 HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
Jazzjoker Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2011 1. Drive 10 o' clock. Tone 2 o' clock 2. Drive 2 o' clock. Tone 3 o' clock 3. Drive 1 o' clcok. Tone 3 o' clock Όπως αντιλαμβάνεστε, το πρώτο είναι πολύ πιο γκαζιάρικο πετάλι και χρειάζεται αρκετά πιο ήπιες ρυθμίσεις για να παίξει κοντά στα άλλα δύο. Ενωμοτάρχης
yannis37 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 χμμμμ παραείναι γκαζιάρικο για μένα το πρώτο τότε, αλλά μάλλον αλλάζει την σειρά στα άλλα 2 και συμφωνα με τις τροποποιήσεις που μπορώ να κάνω ψηφίζω 3-2-1 HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
skantzos Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 τα παν κι οι άλλοι, το πρώτο είναι πιο βρώμικο, και μου κάνει εντύπωση που λες ότι παίζει έτσι με το gain στο 10 ο κλοκ. Το 2ο ήταν σχεδόν καθαρό. Το 3ο πιο tubescreamerοειδες. Το πρώτο σου πάει πιο πολύ, όπως το είχες ρυθμίσει τουλάχιστον. btw συγχαρητήρια για τις πενιές ;) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Κάτι ξέρει ο αποπάνου. ;) 2 στα 3 είναι Tubescreamerοειδή. InfluenSir!
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Administrator Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 τα παν κι οι άλλοι, το πρώτο είναι πιο βρώμικο, και μου κάνει εντύπωση που λες ότι παίζει έτσι με το gain στο 10 ο κλοκ. Το 2ο ήταν σχεδόν καθαρό. Το 3ο πιο tubescreamerοειδες. Το πρώτο σου πάει πιο πολύ, όπως το είχες ρυθμίσει τουλάχιστον. btw συγχαρητήρια για τις πενιές ;) +1 Το 1 είναι στα όρια του distortion και πιστεύω το χρειάζεσαι. To 2 είναι booster και το 3 τονίζει μεσαίες συχνότητες και κουρεύει τα άκρα. Αλλοιώνει όμως τη χροιά της κιθάρας. Κάποιοι το γουστάρουν αυτό. Live and let Live.
ignantios Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 2-3-1 ωραιο παιξιμο....... ;) RUN FOREST....RUN!!!!
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Μου αρέσει το ένα. Σου πάει (ή πάει στο κομμάτι, δεν είμαι σίγουρος) μάλλον το 2. Από την άλλη, τις περισσότερες φορές, πάντα όντας θέμα χρήστη, προτιμώ το BD από τα TS. Μήπως ξέρω κι εγώ όμως; Ωραίος ήχος nonetheless. Τι δάχτυλα φοράς; ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
bloody_sunday Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2011 1. Drive 10 o' clock. Tone 2 o' clock 2. Drive 2 o' clock. Tone 3 o' clock 3. Drive 1 o' clcok. Tone 3 o' clock Όπως αντιλαμβάνεστε, το πρώτο είναι πολύ πιο γκαζιάρικο πετάλι και χρειάζεται αρκετά πιο ήπιες ρυθμίσεις για να παίξει κοντά στα άλλα δύο. Ναι μεν αλλά για να βγάζει τόσο καλό OD ήχο σε τέτοια θέση πάει να πει πως είναι πολύ ποιοτικό και φυσικά ευέλικτο. Αν μου έλεγαν να διαλέξω, προσωπικά θα έπαιρνα αυτό που θα μου έδινε μια μεγαλύτερη και καλύτερη παλέττα ήχων... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση