hindmost Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2006 3)Informer (τί θυμηθηκα τώρα... :o ) ...το λεγόμενο και "Αλίκη Μπουμπουνιέρα!!" :lol: (ναι, ναι, έτσι μου το έχουν ζητήσει..)
ESP1982 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Για να μπω κι εγώ στο κλίμα των 2 παραπάνω (τα είχα όλα σε μία κασέτα στο δημοτικό :D )' date=' ένα έχω να προτείνω: Chimo Bayo - [b']Exatasi Extano!!!!!!!!!!!![/b] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: μηπως απο τη συλλογη "Rave I"???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: AYTA EINAI!!ΣΑΠΙΛΕΣ!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
kokoman Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 3)Informer (τί θυμηθηκα τώρα... :o ) ...το λεγόμενο και "Αλίκη Μπουμπουνιέρα!!" :lol: (ναι' date=' ναι, έτσι μου το έχουν ζητήσει..)[/quote'] Xaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :!: :!: :!: :!: :!: :!: Κι εγώ έτσι το θυμάμαι!!! http://muzicon.blogspot.com/
triton_studio Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2006 Ρε παιδιά γεια και πάλι ! Είμαι ο μόνος εδώ μέσα που λατρεύω τους Γερμανούς Modern Talking, οι οποίοι είναι οι δημιουργοί αρκετών από τις μεγαλύτερες 90ς επιτυχίες και όχι μόνο ? Τί να πρωτοαναφέρω από κομάτια τους που έγραψαν ιστορία. Κάνε τη σχετική έρευνα για να διαπιστώσεις του λόγου το αληθές.
Bluish Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Για να μπω κι εγώ στο κλίμα των 2 παραπάνω (τα είχα όλα σε μία κασέτα στο δημοτικό :D )' date=' ένα έχω να προτείνω: Chimo Bayo - [b']Exatasi Extano!!!!!!!!!!!![/b] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: «Asi me gusta a mi» είναι ο τίτλος. ;) http://swisscharts.com/archiv.asp Σε αυτό το site μπορείτε να βάλετε μια ημερομηνία και να βρείτε τα charts εκείνης της εβδομάδας. Θα βρείτε πολλά γνωστά τραγούδια από τα '90ς έτσι. :)
elavd Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Σωστός ο νέος ;);) By the way καλωσόρισες στο ΝΟΙΖ :D www.facebook.com/YourPaintedSmile
whiteNoise Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Ρε παιδιά γεια και πάλι !Είμαι ο μόνος εδώ μέσα που λατρεύω τους Γερμανούς Modern Talking' date=' οι οποίοι είναι οι δημιουργοί αρκετών από τις μεγαλύτερες 90ς επιτυχίες και όχι μόνο ? Τί να πρωτοαναφέρω από κομάτια τους που έγραψαν ιστορία. Κάνε τη σχετική έρευνα για να διαπιστώσεις του λόγου το αληθές.[/quote'] γιατι εχω την εντυπωση πως οι Modern Talking εκαναν καριερα στην δεκαετια του 80?και μαλιστα αρχες αρχες!!! προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Bluish Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Σωστός ο νέος ;);) By the way καλωσόρισες στο ΝΟΙΖ :D Να 'σαι καλά! Καλώς σας βρήκα! :D Ρε παιδιά γεια και πάλι !Είμαι ο μόνος εδώ μέσα που λατρεύω τους Γερμανούς Modern Talking' date=' οι οποίοι είναι οι δημιουργοί αρκετών από τις μεγαλύτερες 90ς επιτυχίες και όχι μόνο ? Τί να πρωτοαναφέρω από κομάτια τους που έγραψαν ιστορία. Κάνε τη σχετική έρευνα για να διαπιστώσεις του λόγου το αληθές.[/quote'] γιατι εχω την εντυπωση πως οι Modern Talking εκαναν καριερα στην δεκαετια του 80?και μαλιστα αρχες αρχες!!! Γιατί έτσι είναι. :)
whiteNoise Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Σωστός ο νέος ;);) By the way καλωσόρισες στο ΝΟΙΖ :D Να 'σαι καλά! Καλώς σας βρήκα! :D γιατι εχω την εντυπωση πως οι Modern Talking εκαναν καριερα στην δεκαετια του 80?και μαλιστα αρχες αρχες!!! Γιατί έτσι είναι. :) :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
menelaos Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2006 Μια και ξαναξεκίνησε το θέμα, ας πω κι εγώ τίποτα... Αλήθεια πώς το νεκραναστήσαμε;;; Robbie Williams: "Angels", "Feel" Roxxete: "It Must Have Been Love", "Crash Boom Bang", "Fading Like A Flower", "Listen To Your Heart", "Spending My Time" The Cranberries: "Zombie" Τα άπειρα από Nirvana. Prodigy: "Breathe", "Smack My Bitch Up" Ace Of Base: "The Sign", "Happy Nation" Garbage: "Milk", "Only Happy When It Rains" Michael Jackson: "Earth Song", "You Are Not Alone" (aka Anna Vissi: "Everything") Προφανώς The Cranberries: "Zombie"........................ αυτά μου'ρχονται τώρα που να ήταν και hitάκια, να ήταν και καλά :) Εκτός δηλαδή από αρκετά που έχουν ήδη πει οι προηγούμενοι :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση