Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Διαβάζοντας το manual, δεν έχω βγάλει άκρη τι μπορώ να κάνω με τα 4 panels στο Νord Lead 2x. Mπορώ να περάσω μέχρι 4 Programs? Και να δημιουργήσω ένα νέο Program που θα χρησιμοποίεί τα 4 που έχω περάσει? Και πώς μπορώ να τα περάσω? Και τι ισχύει στα ήδη υπάρχοντα που έχει? Μπορώ να τα επεξεργαστώ? Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί μαζί μου. www.sonicspace.gr
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Guru Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί δεν ρωτάς τον εισαγωγέα; Θα σου πει στα σίγουρα το πως και τι.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 O Tonys είναι μέλος κι εδώ. Θα τον ενημερώσω και με e-mail. www.sonicspace.gr
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2011 To ξενύχτησα και χτες..αλλά χαλάλι. Οκ. Το μανιουαλ δεν είναι αρκετά κατατοπιστικό,προσωπική άποψη. Ευχαριστώ όσους με διάβασαν. www.sonicspace.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση