Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Τι σετ θες ? Ποσα τομ ? Δυο κασες ? Στα 4 χιλιαρικα θες να περιλαμβανονται και πιατινια ?

8"x7' - 10" x 9" -12" x 10"  floor 14"x14"-16"x 16" kasa 22"x18" χωρίς ταμπουρο.

χωρίς πιάτα.

Δημοσιευμένο

Aν σκεφτομουν ποτε να δωσω 4000 για τυμπανα θα ελιωνα στο search θα απαιτουσα να  ακουσω οποια sets επελεγα και δεν θα ζητουσα τη γνωμη κανενος  ;D ok ισως θα τη ζητουσα για το fun της υποθεσης και μονο...μου ακουγεται εξωφρενικο το ποσο για 5αρι set χωρις ταμπουρο αλλα για να τα διαθεσεις θα ξερεις κ τι θες να τα κανεις.Αληθεια,τι θα τα κανεις??? :o

Δημοσιευμένο

Εγώ πάντως θα κοίταζα και καμια αμερικανιά.  ;) Εντω μεταξύ, ο σκορπιός μου έχει να φάει 2 μήνες!  ::) ::) ::) Άσχετο αλλα ήθελα να το βγάλω απο μέσα μου... ;D

Δημοσιευμένο

Θα σου προτεινα αρχικα αφου διαθετεις ενα καλο budget να καταληξεις σε ενα σετ απο τα κορυφαια οπως Tama  starclassic,Sonor  SQ2,Pearl Masters και αφου ακουσεις τον ηχο που σε ικανοποιει να κοιταξεις τιμες Ελλαδα και εξωτερικο . . . Απο οτι ειδα στο ebay εχει τρελες ευκαιριες . . . Και αν δεν θες τελωνεια και φορους κοιτα στο Γερμανικο και στο Αγγλικο . . . Παντως μην παρεις γουρουνι στο σακι λογω των αποψεων των αλλων,εσενα μπορει να μην σου αρεσει η SQ2 εμενα ναι στον Χ οχι . . . Ειναι θεμα γουστου οποτε ψαχτο . . .

Δημοσιευμένο

Τα sq2 δεν είναι ένα απλό κάστομ σετάκι. Έχεις επιλογή ανάμεσα σε maple,birch,beech και acrylic. Στους ξύλινους κόθρους έχεις επιλογή ανάμεσα σε ελαφρύ(4φύλλα συν ενισχυτικά δαχτυλίδια σαν τα sonor delite,pearl MMP...)μεσαίο(εξάφυλλα σαν pearl MRP......) και τα πιο χοντρά και βαριά(εννιάφυλλα αν θυμάμαι σαν τα παλιά sonor signature). Έχεις επιλογή στο φινίρισμα μέσα έξω , στο χρώμα του hardware και φυσικά στο φινίρισμα του κόθρου. Όπως βλέπεις έχεις πολλές επιλογές και δύσκολα θα πάρεις κάτι που θα σε ικανοποιήσει σε βάθος χρόνου εαν δεν έχεις εξαρχής στο μυαλό σου τι ήχο θες. Στα μείον ότι εαν το τελικό αποτέλεσμα δεν σου αρέσει, δύσκολα θα το πουλήσεις και αν τα καταφέρεις θα είναι σχεδόν σίγουρο σε τιμή πολύ μικρότερη από την αρχική. Με αυτά καλύτερα να πάρεις κάτι σε μεταχειρισμένο που θα μπορείς να το παίξεις και να ξέρεις ότι σίγουρα σου αρέσει. ;)

Δημοσιευμένο

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΟΡΗΣΩ ΣΕ ΑΓΟΡΑ SONOR SQ2 (MAPLE).

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ 4.000 ΕΥΡΩ).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΑΣ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΤ (SQ2 - STARCLASIC - REFERENCE ΚΛΠ ...) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ .... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.... ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΔΕΨΕΙΣ(ΑΝ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΥ...)!

ΘΕΛΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΤ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ....

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ MUSIKMESS ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΟΛΑ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΑ STAND ΤΗΣ GRETCH THS LUDWIG ΚΑΙ ΤΗΣ DW ΔΕ ΣΕ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ!MONO ΧΑΙΔΕΜΑ! ΚΑΙ Η SONOR ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ(ΝΤΡΟΠΗ)!!!!!!

ΣΤΟ ΣΤΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΕΤ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΑ.ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΩ , ΑΛΛΑ  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΙΔΕΜΑ.....

Δημοσιευμένο

Παντως 8,10,12,14,16,22 με 4000Ε για SQ2 μου φαινεται λιγο δυσκολο.

Anyhow και τα DW κατα τη γνωμη μου πολυ ακριβα για τον ηχο τους

Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ

Δημοσιευμένο

Παντως 8,10,12,14,16,22 με 4000Ε για SQ2 μου φαινεται λιγο δυσκολο.

Anyhow και τα DW κατα τη γνωμη μου πολυ ακριβα για τον ηχο τους

Συμφωνα με το Sq2 configurator είσαι γύρω στα 5700ε για το συγκεκριμένο σετ.

Απο Dw μόνο η σειρά performance πιστεύω αξίζει.

Offtopic, η Sonor έβγαλε μια καινούρια mid-range σειρά, την Ascent που είναι full beech.

http://www.sonor.com/pbas/Sonor_FE/sonor/english/kategorie.html?a-quicklink-n_katid=1017

Πως σας φαίνεται??

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...