Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

H αναφορά μου έχει να κάνει με  το sy 22 μου, το οποίο  αρνειται πεισματικά να ¨διαβασει" την καρτα ηχων, βγαζοντας την ένδειξη "card not ready"!  Εκαμα format συμφωνα με το βιβλίο οδηγιων αλλά τίποτε, μήπως κάποιος συνάδελφος έχει αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα και γνωριζει κάτι;

Roland rd150  -ensoniq sq1 plus - yamaha SY 22 -Boss DR5 -   Kawai NS 2 -Jen sx2000  -Roland EXR GR5 - Korg Prophecy.Alesis QS6

Δημοσιευμένο

Για ποια καρτα μιλας;

Tα sy εχουν στο πισω μερος μια υποδοχη οπου τοποθετειται  ("κουμπωνει" ) η καρτα MCD 64 η οποία ειναι  έχει 64 ήχους.

Roland rd150  -ensoniq sq1 plus - yamaha SY 22 -Boss DR5 -   Kawai NS 2 -Jen sx2000  -Roland EXR GR5 - Korg Prophecy.Alesis QS6

Δημοσιευμένο

Εγω εχω το SY 77 και την καρτα αυτη την περνει απο πανω.

Αν σου εχει βγαλει αυτο το μηνυμα,πρεπει να εχει προβλημα η καρτα η συγκεκριμενη.

Αν ομως της εκανες format, εχεις σβησει τα δεδομενα  ( ηχους ) που ειχε.

Τουλαχιστον στο δικο μου,αυτα ισχυουν.

Πρώην VARTANIS ?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Απαντω΄με ολίγη καθυστερηση λογω καρναβαλιού και live. Της είχα κάνει  format συμφωνα με τις οδηγιες του manual , αυτό σημαίνει οτι σβηστηκε το περιεχόμενο της; Οπότε πρεπει να αναζητηθεί συναδελφος κατοχος οργανου  της σειράς SY να περάσει νέα δεδομένα; Ευχαριστω προκαταβολικά για τη βοήθεια...

Δημοσιευμένο

Κατι δεν λεμε σωστα μου φαινεται.

Γραφεις οτι το μανουαλ σου λεει να κανεις φορματ.Για ποιο λογο;

Σου γραφει οτι αν δεν αναγνωριζεται η καρτα, κανουμε φορματ;

Για διευκρινησε και εδω ειμαστε. 8)

Πρώην VARTANIS ?

Δημοσιευμένο

Κατι δεν λεμε σωστα μου φαινεται.

Γραφεις οτι το μανουαλ σου λεει να κανεις φορματ.Για ποιο λογο;

Σου γραφει οτι αν δεν αναγνωριζεται η καρτα, κανουμε φορματ;

Για διευκρινησε και εδω ειμαστε. 8)

Εκανα Format λογω ασχετοσύνης(!) διοτι νομιζα οτι  επαναπροσδιοριζει τα δεομένα της κάρτας...

Δημοσιευμένο

Η κάρτα έχει μέσα της μία μπαταρία. Το πιθανότερο είναι ότι αυτή η μπαταρία έχει ψοφήσει. Άλλαξε την να ησυχάσεις (ουμε).

:)

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...