tsaxas Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους.Έιμαι καίνουριος στο Forum και αρχάριος (2χρόνια) όσον αφορά την κιθάρα γενικά.Έχω μια Squier Strat,ένα Marshall MG10 και αγόρασα απο συμφορουμίτη και την πεταλιέρα Vox Tonelab LE πριν από δύο μήνες.Θα μπορούσατε να μου εξηγήσετε πως μπορώ να κάνω loop στην Tonelab LE με το expression pedal??Και στον χρόνο που εγώ την θέλω?? Αν και ξέρω σχετικά καλά Αγγλικά δε μπορώ να καταλάβω και να βγάλω άκρη απο το manual της Vox.
yngwie_m Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Τι εννοείς loop; Η Tonelab δεν έχει δυνατότητα looper, δηλαδή δεν έχει μνήμη όπως πχ η Τζιτζιτεκ. I'm a bomb technician.If you see me run try to keep up.
tsaxas Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα. δεν ηξερα οτι δεν εχει.Τωρα την μαθαινω σιγα σιγα,ειμαι αρχαριος ακομα στο θεμα.Αυτο που εχει στην bank 20 στο προγραμμα 4 τι ειναι ομως?Κραταει οτι παιζεις για δεκα δευτερολεπτα περιπου.Boomer γραφει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση