Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 172
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Αν και μάλλον κάνεις χιούμορ, να σου πω ότι αν το εννοείς με προσβάλλει και θα ήθελα να το ξεκαθαρίσεις.

Όχι χιούμορ δεν κάνω. Γέλασα λόγω του πόσο μου θύμισες το ανέκδοτο με τον μη-ρατσιστή.

Και να σου πω το γιατί.

Επειδή από τη μία κάνεις μια βαριά διπλή γενίκευση κατά δικαίων και αδίκων:

"Το οτι οι ΔΥ τα ξύνουν και ζούνε εις βάρος άλλων" και "όλοι το ξέρουμε."

"Οι ΔΥ", όχι "ορισμένοι", όχι "μια κακή μερίδα", όχι "οι κακοί ΔΥ" απλά "οι ΔΥ τα ξύνουν και ζούνε εις βάρος άλλων" και αυτό φυσικά είναι κάτι που "ΟΛΟΙ" το ξέρουμε.

Και από την άλλη απορείς για μια χαζή "πόλωση" (αυτή του θρεντ) ενώ απόλυτες απόψεις όπως οι δικές σου είναι εκείνες που οδήγησαν την ανθρωπότητα στα χειρότερα της.

Δεν ξέρω αν τώρα πιάνεις το νόημα.

Δεν θα έπρεπε να προσβάλλεσαι πάντως. Άνθρωποι με τέτοιες απόλυτες απόψεις είναι συνήθως περήφανοι για αυτές.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημοσιευμένο

@theoctapus

Την φράση Το οτι οι ΔΥ τα ξύνουν και ζούνε εις βάρος άλλων, μόνον ως υβριστική(ή, αν θέλεις μια πιο light εκδοχή, απαξιωτική) μπορώ να την εκλάβω. Αλλά το σημείο στο οποίο στάθηκα δεν ήταν η άποψή σου, η οποία είναι προφανώς σεβαστή, τουλάχιστον από μένα. Είναι, το γεγονός οτι οι ΔΥ τα ξύνουν και ζούνε εις βάρος άλλων, όλοι το ξέρουμε. Ε λοιπόν, δεν το ξέρουμε όλοι, αυτό λέω. Δεν βρίσκω το λόγο να μην έχεις την ευγένεια να παραδεχθείς πως δεν εκφράστηκες μόνο για λογαριασμό σου.

Όσο για την εξήγηση της απόφασής μου να μην συμμετέχω στις πολιτικές συζητήσεις του νόιζ, δεν είχα καθόλου την πρόθεση να επιτεθώ σε κάποιον προσωπικά(και φυσικά, όχι σε σένα). Την ανέπτυξα διότι νομίζω πως μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο προβληματισμού για όσους συμμετέχουν, συμμετείχαν ή προτίθενται να συμμετάσχουν σε ανάλογες συζητήσεις. Ο λόγος για τον οποίο το έκανα είναι ότι με ενδιαφέρει η βελτίωση του φόρουμ και προτίθεμαι να συμβάλλω στο μέτρο που μπορώ και στην κατεύθυνση που νομίζω.

Τέλος από μένα.

Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster.

Δημοσιευμένο

Λοιπόν, let's set the record straight. Ένας-ένας μην σπρώχνεστε. όλοι θα πάρετε.

RayDTutto,

Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να παρεξηγήσει κανείς τα λεγόμενά μου από ελλιπή διατύπωση, έχεις δίκαιο. Να το ξεκαθαρίσουμε, δεν εννοώ ΟΛΟΙ οι ΔΥ, εννοώ, όπως λες και εσύ, "μια κακή μερίδα". Να βάζεις στο ίδιο τσουβάλι σχεδόν 1.000.000 ανθρώπους είναι το λιγότερο παρανοικό. Ήλπιζα ότι αυτό εννοείται, λάθος τελικά. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τώρα ότι δεν είναι απόλυτη άποψη.

Τώρα για το ανέκδοτο, συνεχίζω να νιώθω προσβεβλημένος, αν σε ενδιαφέρει βέβαια, και ταυτόχρονα προβληματισμένος. Δεν νομίζω ότι το να κρίνεις και να προσβάλεις με τέτοιο τρόπο ανθρώπους που δεν τους γνωρίζεις προσωπικά και μάλιστα in their face, έστειλε τον άνθρωπο στο φεγγάρι. Το "απόψεις όπως οι δικές σου είναι εκείνες που οδήγησαν την ανθρωπότητα στα χειρότερα της", είναι ότι χειρότερο μου έχει πει άνθρωπος. Όχι απλά υποτιμάς την νοημοσύνη του συνομιλητή σου, αλλά δυσφημείς και τις προθέσεις του. Και η ειδικά η τελευταία σου πρόταση περί περηφάνιας, είναι διπλά προσβλητική. Βιάζεσαι να κρίνεις και μάλιστα δημόσια. Ελπίζω την επόμενη φορά πρίν αρπαχτείς από κάπου, να ρωτήσεις πρώτα μήπως και μάθεις τι έχει ο άλλος στο μυαλό του. Τέτοια συμπεριφορά μόνο σε κακό μπορεί να σου βγεί. Δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο.

kostri (αλλά και RayDTutto),

Η φράση "Το οτι ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΥ τα ξύνουν και ζούνε εις βάρος άλλων, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ το ξέρουμε" σας βρίσκει σύμφωνους; Εκτιμώ που επιθυμείς την διατήρηση κάποιου επιπέδου (το εννοώ, δεν ειρωνευομαι).

Η συζήτηση ΔΕΝ είναι πολιτική. Ελπίζω να γίνεται κατανοητό.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Δημοσιευμένο

(Ρε σεις, δεν δουλεύει κανένας σας το πρωί? Όλοι Δ.Υ. είσαστε? ;D)

Να πω και εγώ κάτι για τους Δ.Υ. αν και το thread έχει τραβήξει αλλού για αλλού.

Επειδή γυρνάω όλη μέρα σε Δημόσια, Εφορίες, Υποθηκοφυλακεία και ότι βάλει ο νους σας, θα σας πω το, για μένα, αυτονόητο.

Υπάρχουν και οι που τα ξύνουν και οι που δουλεύουν και οι που κάνουν πως δουλεύουν και οι που ξεσκίζονται στην δουλειά.

Συλλήβδην να πεις πως υπάρχουν μόνο οι τάδε, απλά δεν υπάρχει.

Τώρα για όσους γνωρίζουν, μισθολογικά είναι ή μάλλον ήταν καλά, με τα επιμέρους επιδόματα που έπαιρναν. (Υπάρχουν και αδικαιολόγητα υψηλοί μισθοί, αλλά δεν είναι ο κανόνας.)

Όλοι όσοι χαίρονται για το δαυλί  που τρώνε τώρα οι Δημόσιοι, ας πάνε να εφοδιαστούν με βαζελίνη καλής ποιότητας, γιατί θα τους χρειαστεί σύντομα. :'( :'( :'( Το κλάμα δεν θα είναι από συγκίνηση. :)

Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος.

If you want to be a hippie...you 're too late.

Δημοσιευμένο

Σε όλους μας συμβαίνει να μην εκφραζόμαστε σωστά ορισμένες στιγμές και πρώτα σε εμένα, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε από τους άλλους να καταλαβαίνουν αυτά που θέλουμε να πούμε και όχι αυτά που λέμε.

Εμένα οι τοποθετήσεις μου αφορούσαν κάποιον που έλεγε αυτά ακριβώς που έγραφες στο ποστ σου που συζητάμε. Οπότε προφανώς δεν αφορούν εσένα, μετά από τις διευκρινίσεις.

Επίσης, παρεμπιμπτόντως θα ήθελα να παρατηρήσεις την ΑΚΡΙΒΗ διατύπωσή μου:

"Δεν θα έπρεπε να προσβάλλεσαι πάντως. Άνθρωποι με τέτοιες απόλυτες απόψεις είναι συνήθως περήφανοι για αυτές."

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημοσιευμένο

Πραγματικά, το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτόμουν διαβάζοντας το αρχικό post θα ήταν ότι το εν λόγω ζεύγος είναι προνομιούχοι επειδή είναι δημόσιοι υπάλληλοι...

Δημοσιευμένο

All right dude, no harm done.

Σε όλους μας συμβαίνει να μην εκφραζόμαστε σωστά ορισμένες στιγμές και πρώτα σε εμένα, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε από τους άλλους να καταλαβαίνουν αυτά που θέλουμε να πούμε και όχι αυτά που λέμε.

Σωστά, γι' αυτό κι όταν είπες για το ανέκδοτο σε ρώτησα αν αστειεύεσαι πριν εκφράσω άποψη.

looooooong offtopic over and out.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Δημοσιευμένο

Εγω ειμαι εκπαιδευτικος του δημοσιου και ζω εις βαρος των αλλων.

Δεν προσφερω τιποτα γιατι φυσικα το να ασχολεισαι με τα παιδακια των αλλων,

σ αυτο το αθλιο εκπαιδευτικο συστημα για το οποιο αδιαφορουν οι αλλοι,

δεν ειναι δα και καμια προσφορα στο κοινωνικο συνολο των αλλων.

Απλα πηγαινεις στο σχολειο-παιδοφυλακτηριο και περιμενεις να παει η ωρα 2

(ειμαι σε πιλοτικο,σχολαω αργα ο γκαντεμης) για να φυγεις,με σωας τας φρενας,

ηρεμος σα να πηγες εκδρομουλα με τη γκομενα.

Οσο βεβαια περνανε τα χρονια και βλεπω γυρω μου ποιοι ειναι ''οι αλλοι''

σ αυτη τη χωρα,δε νιωθω καμια τυψη και μαλλον το ευχαριστιεμαι,

ιδιως το καλοκαιρι που καθομαι 2,5 μηνες οπως και οι υπολοιποι εκπαιδευτικοι στην Ευρωπη των αλλων.

Βεβαια με τον υπερογκο μισθο μου,ακομα και το καλοκαιρι,εκτος απο τον μουσικο μου εξοπλισμο,(Σας ευχαριστω παιδια που μου τον αγορασατε-δεν προσφερα τιποτα,δεν επρεπε)πληρωνω και αυτους τους κακομοιρους του ιδιωτικου τομεα,μαναβηδες μπακαληδες,περιπτεραδες,προποτζηδες,σαλεπιτζηδες,υπαλληλους κινητης τηλεφωνιας,παγωτατζηδες,οι οποιοι μπορει να φοροδιαφευγουν (ρε να μη μπορω κι εγω λιγο)αλλα τουλαχιστον παλευουν χειμωνα καλοκαιρι γιατι ετσι τους θελει το κεφαλαιο κι εγω φυσικα:

Προλεταριους,ειλωτες.

Τωρα μετανιωσα.Δεν επρεπε να σπουδασω και να γινω εκπαιδευτικος.Η μανα μου φταιει που μου λεγε ''μισθος-μπαινει μισθος-βγαινει''.Τα παιρνω ολα πισω. Αυτο το καλοκαιρι θα παραμεινω στο σχολειο γιατι και τα παιδακια το θελουν να ειναι εσωκλειστα σ αυτα τα υπεροχα κτηρια με κλιματισμο.

Αυτοι οι καταπτυστοι,απαραδεκτοι μηχανοβιοι-εκπαιδευτικοι αντι να καθονται στον καναπεκαι να κρυβονται απ τους ''αλλους'' ή να επιμορφωνονται για να διδαξουν τα παιδακια των αλλων,μου πηραν τα βουνα να κανουν το γυρο της γης...

Καλα δε ντρεπονται?Αυτο ειναι δικαιωμα που το εχουν ΜΟΝΟ οσοι δουλευουν σα σκυλια σ αυτον τον ματαιο κοσμο.Ειναι προκλητικοι.Ειναι πολυ ευκολο τελικα να εισαι προκλητικος...

Δημοσιευμένο

"Έχετε ακούσει για κάτι 36ώρα πουν διοργανώνονται στη Ελλάδα?"

Ναι έχω πάρει και κούπα μετράει ;    ;D

"Είτε ως ζευγάρι εκπαιδευτικών, είτε ως μοναχικός καβαλλάρης (Ψημένος), είτε ως ζευγάρι από την Ουαλία που πουλάει το σπίτι του για να πάρει μια ρημαδοCX500 και να γυρίσει τον κόσμο."

Μ'αρέσεις είσαι γνώστης.

"καλά όλα αυτά ... εμείς τι κάνουμε   ....το καλοκαιράκι καμιά μηχανάδα noizάδικη μέχρι τη Στυμφαλία για μπριζόλες θα πάμε ?? ή και Μπράλο αμα λάχει"

Πάμε Taormina απέναντι Σικελία, το ίδια σου έρχεται (πλάκα κάνω) αλλά θέλω να ξαναπάω.

Τα έφερε η μοίρα και έχω γνωρίσει τους 3 από τους 5 παραπάνω μοτοδοιπόρους.

Το ζευγάρι μέχρι το τρίτο ταξίδι τους (αν θυμάμαι καλά) χορηγούς είχαν το σόι τους. Πολλά τα λεφτά και τότε (είχαμε δραχμές τότε θυμάστε ). Ο Ψημένος ξεκίνησε με στόχο να επιβιώνει κάθε μέρα. Κάποτε είπε χαρακτηριστικά, στη Γιουγκοσλαβία ντομάτα και μανιβελιά το μέτραγα το μεροκάματο. Και το ξεκίνησε στα 19 του. Εγώ στα 19 φοβόμουν να κάνω καμάκι σε τουρίστρια όχι να πάω οδικώς σπίτι της.  :(

Οι βλαμμένοι οι Ουαλλοί είναι πειραγμένοι, ακόμα γυρνάνε με πλεούμενο (αυτή τη φορά).

Σεβασμός απλά χρειάζεται. Όσοι έχετε μηχανή και σας παίρνει κάντε το 14ο οδοιπορικό αντοχής ή απλά 36ωρο της ελληνικής λέσχης MotoGuzzi. Θα κάνετε reset σε πολλά αυτονόητα κάτι σαν επίσκεψη στη Fender δείτε το.

Αν δεν έχετε μοτοσυκλέτα πάρτε τηλέφωνο ένα φίλο σας που έχει, και πείτε του βάζω τη βενζίνη και πάμε εκεί το εκεί να είναι πάνω από 500 χλμ. Από εκεί και πάνω είναι βόλτα, με λιγότερα είναι καφές και πάνω από 1000 ταξίδι.

Και όπως το σανίδι είναι ο μέγιστος κριτής έτσι είναι και η σέλα. Αν σε αντέξει και την αντέξεις μετά καταλαβαίνεις. Τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες.

Και μην το ξεχάσω αν θέλετε να κάνετε πλάκα σε κανένα φίλο σας μηχανόβιο ρωτήστε τον τι χρώμα έχουν τα διόδια. Από την απάντηση θα καταλάβετε πολλά. Εσείς δεν θα ξέρετε αλλά αυτός θα ξέρει και θα σας κοιτάξει ανάλογα.

300.000 Χιλιομετρα  5 ηπειροι με μηχανή και στα δικά μας     8)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...