RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Ούτε καν Ελλάδα... ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
kostas80 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 To ίδιο ακριβώς θέμα είχα με τα ίδια ακριβως μόνιτορ όταν τα πήρα . :) μάλιστα είχα παρατηρήσει ότι σε κάποιες συγκεκριμένες συχνότητες άκουγα το πρόβλημα. Η λύση ήταν απλή και επισκευάστηκαν από τοπικό μαστοράκι . είχε φύγει ο κώνος απ'τα κέντρα του αν θυμάμαι καλά . Αν δεν υπάρχει εγγύηση πλέον θα σου πρότεινα να το κάνεις μια βόλτα στους τοπικούς hifidelάδες .... www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Guru Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Κατάλαβα... Πιθανότατα είναι το μεγάφωνο. Αλλά σου λέω και πάλι καλό είναι να το ελέγξει κάποιος τεχνικός της αντιπροσωπείας.
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Kostas με σώζεις... Έχω έναν που είχε ήδη φτιάξει το ποτ ενός από αυτά που είχε αρχίσει το χρατσα χρούτσα. Μανώλη σε ευχαριστώ αλλά όπως καταλαβαίνεις, δύσκολα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Guru Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Σε καταλαβαίνω απόλυτα :) Όμως δεν πειράζει. Ηρέμησε. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες...
kostas80 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2011 Kostas με σώζεις... Κι εσύ ... έμαθα ότι δεν είμαι μόνο εγώ ο γκαντέμης :P καλά ξεμπερδέματα ευχομαι ... www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση