chris gti Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Κυριολεκτικά : δεν ξέρει τι έχει... ;) :) Πάντως για το ριφιφι είμαι μέσα με 1000...!!! Κανονιστε το και στείλτε μου pm για λεπτομέρειες.., ;) :D
Aggelos22i Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 ειναι και αλλο ενα βιντεο που εχει τις Strat πεταμενες χυμα.. και ειναι σχεδον ολες κρεμ χρωμα και σκαμενες (scaloped) αλλα οντως δεν ξερει τι εχει...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ κατάλαβα ότι αν κόψει το μαλλί είναι σαν τον Έλβις... (βοηθάει βέβαια το πάχος και το μαύρο γυαλί) δεν εχεις αδικο ακομα και η φαβοριτα ταιριαζει :P
Aggelos22i Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Αμ αυτη που του δωσε ο Βαι? Στο τσουρμο κι αυτη...στο φτυσιμο.. Τη δειχνει κιολας.. Ειναι σατανικος τελειωσε.. ;D γιατι αυτη του Uli John Roth? στο πατωμα και αυτη ελεος!
Sir Muttley Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Εδώ έχει την stratocaster του 54' στο πάτωμα που είναι μια από τις 10 πρώτες που έβγαλε η Fender....την Vai θα προσέξει? http://www.horrorpig.tk/
Aggelos22i Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Εδώ έχει την stratocaster του 54' στο πάτωμα που είναι μια από τις 10 πρώτες που έβγαλε η Fender....την Vai θα προσέξει? +1 :P
freerock1974 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Τις Φεντερ τις πεταει γιατι δεν παθαινουν τιποτα. Την Βαι,για να παθει ο Βαι... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ πάντως νομίζω ότι καλά ξηγιέται ο χοντρούλης και περνάει - ίσως κατά λάθος - και ένα μήνυμα. "Σιγα ρε παιδιά, ξύλα είναι. Άμα σπάσουν θα μου δώσουν άλλα..." When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Aggelos22i Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 σιγουρα θα εχει και μερικες σπανιες κιθαρες οπως η στρατ του 54 προσεγμενες και σε κατασταση αψογη εκτος αν ειναι τοσο καφρος!
Sir Muttley Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2011 σιγουρα θα εχει και μερικες σπανιες κιθαρες οπως η στρατ του 54 προσεγμενες και σε κατασταση αψογη εκτος αν ειναι τοσο καφρος! Δηλαδή αμα έχει και άλλη μια του 54'...την άλλη μπορεί να την έχει στο πάτωμα? ;D ..μπα .. κάφρος είναι http://www.horrorpig.tk/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση