maik3 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2006 Το Ατου της KORG παιδιά είναι οι απανταχού ιδιοκτήτες χρήστες μουσικοί που μεταξύ τους αλλάζουν ηχους.Γιατι να μην κανουμε και εμείς με τα MOTIF ES κάτι παρόμοιο? Είναι μια πρόταση απο έναν νέο ιδιοκτήτη.
x_pap Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2006 Πολύ καλή σκέψη φίλε maik.. το θέμα είναι τι "λαικούς" ήχους να ανταλάξουμε; Δεν παίζουν πολλά στα preset και η yamaha στην τουρκία έκανε ένα cd με ανατολίτικα samples , preset voice , arps και perfomanses το οποίο το πουλάνε στο www.motifator.com Τώρα όποιος κάνει sampling κανένα καλό ήχο καλώς. Έχω ένα μπουζούκι σαμπλαρισμένο 12Mb, αν ενδιαφέρεται κανένας ευχαρίστως να το στείλω με mail. Έπίσης με τα preset έχω κάνει 4-5 perfomanse για λαικα - σκυλαδικα με synth, accordeon , yuali, organ, κιθάρες.. ευχαρίστως να τα μοιραστώ και αυτά. :) Αλλά βλέπω πώς αν δεν πάρω το sample cd δεν θα έχω μεγάλη βιβλιοθήκη για λαικά στο motif. :( (βέβαια, πόσα όργανα υπάρχουν για synth για λαικά.. αλλά αυτό είναι αλλο θέμα :wink: )
KOTS Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2006 Αν και ειμαι κατοχος δεν ασχολουμαι με λαικη μουσικη οποτε... :?
maik3 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 OP Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2006 x-pap sou esteila ena prosopiko mynima to pires?
maik3 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 OP Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 τι έγινε ρέ MOTIFαδES δέν σας ενδιαφέρει το θέμα? Συγνώμη γιά την ελαφριά επίπληξη ρε παιδιά αλλά για το καλό όλων μας πρόκειτε.
Wind Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Φίλε maik τί ακριβώς ήχους θέλεις; Τι σημαίνει λαικούς ήχους; Είπες να "αλλάξουμε ήχους". Θα μπορούσες λοιπόν να ξεκινήσεις εσύ στέλνοντας μερικούς και να σε βοηθήσουμε να γίνουν καλύτεροι. Πες μου τι ήχο θέλεις και εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ! Είναι το χόμπυ μου η κατασκευή ήχων! Cheers http://www.myspace.com/johnmelasmusic
x_pap Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2006 φιλε maik δεν πήρα pm . Σου έστειλα και εγώ pm. Αν δεν το πήρες και έσυ κάτι παίζεται με το forum. Τέλος πάντων, αν θες να σου δώσω το mail μου η δώσε μου το δικό σου.
12plus Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2006 Ο φίλος Νάκας δε δίνει τίποτα? :?: :roll:
x_pap Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2006 Γιατί, ποιός άλλος "φίλος" δίνει; δωρεάν; :wink: :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση