Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 lolz, πάντως ο Paul είναι όλα τα λεφτά με τις φατσούλες που κάνει :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Και στα τύμπανα καλά τα πάει... Του φεύγουν κανα δυό αλλά οκ... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
freerock1974 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Οταν ειπα να επαιζαν το Burn εννοουσα ετσι οπως επαιξαν το smoke. Ο καθενας με αλλο οργανο απ το ''πρωτο'' του.. Παντως ο Gilbert ειναι και μαμω τους δραμερ. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 να πω την κακια μου? :P ο sheehan το λεει πολυ καλυτερα απο οτι ο Gillan τωρα.... A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Marillion Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 Μπα-ντα-ρα!!!! ΤΕΛΟΣ!!! :) Lets ...Rock!
studio54GR Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 Φοβεροί.... Αυτόν τον άσχετο τον μπασίστα τον εχω δεί και σε Live με τον Vai.... ήθελε προπόνηση... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
mpikoz Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 να πω την κακια μου? :P ο sheehan το λεει πολυ καλυτερα απο οτι ο Gillan τωρα.... ουυυυυ σικσ χανντρεντ σικστι σικσ broke another g-string
studio54GR Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2011 Φοβεροί.... Αυτόν τον άσχετο τον μπασίστα τον εχω δεί και σε Live με τον Vai.... ήθελε προπόνηση... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση