marathon Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπον το σωμα καινουριο 180 με μεταφορικα. No name? Ρωτάω γιατί έχω ένα Rockinger στο ίδιο και είναι καταπληκτικό. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
rocka cola Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Το σωμα το πηρα απο εναν φιλο που το ειχε παρει απο ebay απο καποιον ιαπωνα απο τι μου ειπε.Κατα τ'αλλα περισσοτερο Info δεν εχω.Το ειδα,το γουσταρα, 2 κομματια alder ειναι,τι αλλο θελω το χτυπησα χωρις πολλα πολλα.
rocka cola Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Οταν φτιαξω τελε με το καλο τωρα που εμαθα και 2-3 πραγματα απο parts θα την κανω rockinger/Allparts και hardware κτλ απο guitarfetish.
rocka cola Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Να και πως ηταν οταν την προτοεφτιαξα με budget 450. Aλλο σωμα και αλλοι μαγνητες+ηλεκτρικα... Εντελως τυχαια με το ιδιο φοντο. :P
mpikoz Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Αν θέλεις να καφετίασεις ελαφρός τα καπάκια των dimarzio για να γίνουνε ψιλο-cream δοκίμασε το κόλπο με τον καφέ (αυτό νομίζω έκανε ο elavd στην δικιά του) broke another g-string
rocka cola Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Θα το κανω οταν μαυρισουνε οι χωρδες.Το διαβασα πριν λιγες μερες κι εγω. Τωρα ξανα μανα χεβιδομα και ρυθμισμα μαγνητων ψιλοβαριεμαι...
marathon Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Αν θέλεις να καφετίασεις ελαφρός τα καπάκια των dimarzio για να γίνουνε ψιλο-cream δοκίμασε το κόλπο με τον καφέ (αυτό νομίζω έκανε ο elavd στην δικιά του) Πάντα είχα την απορία...αυτό δεν φεύγει με ιδρώτα ή νερό? (στο κάτω κάτω, νερό με καφέ είναι δεν είναι χρώμα ούτε κάποιο στερεωτικό έχει και σε πλαστικό εφαρμόζεται)...ή το λουστράρετε? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση