PRE-POST 11 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 οχι.δεν ειναι ιδιες οι συνθηκες live με αυτες ενος video upload στο youtube
audiokostas Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 εν παση περιπτωση ηταν τελειως αποτυχημενο ''αστειακι'',συμφωνω... Και εμείς ... ;) ...αλλα sorry o αερας να ανεμιζει τα μαλλια,τα χαμογελακια στη καμερα και τα μπουτακια εξω ενω παιζουμε εξακολουθουν να μου φαινονται αστεια και ατοπα.αν και τεχνικα ειναι σε αρκετα καλο επιπεδο Σωστός. Άλλη τρυφερότητα βγάζει ο άτιμος ο Artimus Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
marathon Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 οχι.δεν ειναι ιδιες οι συνθηκες live με αυτες ενος video upload στο youtube δηλ..στα live είσαι άνετος με τα μπουτάκια έξω και στο Υoutube όχι? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 ελα να βγαινουν τα ,τριχωτα,μπουτακια εξω... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
PRE-POST 11 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 εγω δεν βγαζω τις μπουταρες μου εξω,τον pyle ρωτα... :)
PRE-POST 11 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 οριστε τωρα ειμαστε σε ωραιο κλιμα....προτεινω ψηφοφορια καλυτερων μπουτιων στη μουσικη χαχαχα
marathon Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 ελα να βγαινουν τα ,τριχωτα,μπουτακια εξω... ;D Φίλος, drummer ψάχνουμε με τον Τρόλλευ...όχι go go boys ;D οριστε τωρα ειμαστε σε ωραιο κλιμα.... Mα το κλίμα ήταν καλό και πρίν...γράψεις τις βλακείες...Τι πιο ωραίο από ένα κοριτσάκι με ωραίο χαμόγελο και μεγάλο ταλέντο ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
audiokostas Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Τι πιο ωραίο από ένα κοριτσάκι με ωραίο χαμόγελο και μεγάλο ταλέντο ;) Ένα κοριτσάκι με ωραίο χαμόγελο και μεγάλο ταλέντο που σε γουστάρει τρελλά ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
kultura Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 προτεινω ψηφοφορια καλυτερων μπουτιων στη μουσικη Άστο καλύτερα, θα βγει γυναίκα και θα τσαντιστείς πάλι... ;D joke........
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Guru Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Χέστηκα για τους ντράμερ! Αλλά η παρακάτω κυρία να παίξει κομμάτι μου, να πέσω να πεθάνω: Την λένε και Λόλα! ;D Lola Astanova plays Scriabin's etude Op.42 No.5 Μακάρι όλοι οι επαγγελματίες και ταλαντούχοι και καλοί στη δουλειά τους να ήταν τόσο όμορφοι όσο τα βίντεο που παρουσιάζουν εδώ τα παιδιά (τα πιο πολλά... γιατί ο Roger Taylor μάπα είναι...) Home - Editions Musica Ferrum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση