Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ψαχουλευοντας στο net, βρηκα κατι links για κινεζικους λαμπατους hifi ενισχυτες αλλα και κιθαρας. (ειτε combo ειτε κεφαλες)

Συγκεκριμενα, αυτος μου εκανε καπως κλικ μιας και πωλειται στην Tσεχια (EU member) κοντα στις 8990 τσεχικες κορωνες, δλδ καπου στα 373 euros. Στην Κινα κοστιζει 179$.

Ο εν λογω ενισχυτης ειναι η κεφαλη Goldea Rex 3200, 15W all-tube με EL84s.

images?q=tbn:ANd9GcQWOn_xpnJV6vK_vkok_eDb4WsNXu6MCQBMRDeu3mD75bp7CAeO

Εδω βρηκα και ενα sound clip απο ενα τυπο που αγορασε την κεφαλη και λεει καλα λογια, επισημαινοντας πως ο ηχος ειναι κατευθειαν απο τον ενισχυτης χωρις οποιοδηποτε effect. Αλλοι λενε πως δουλευει σε υψηλο voltage και μαλλον θα ψηνει τις λαμπες. (οεο?)

http://www.soundclick.com/player/single_player.cfm?songid=10172356&q=hi&newref=1

Τους εχει ξαναδει κανεις? Θελω να παρω μια φθηνη κεφαλη για ποιο metal ηχους για χρηση δωματιου και μου φαινεται καλουτσικη η φαση. Εχετε να προτεινεται κατι αλλο στα ιδια λεφτα ?

So Close, No Matter How Far...

Δημοσιευμένο

Εννοειται, απλα ο μονος που μου εκανε κουκου ως δωματιου ειναι ο V22 και ειναι combo.

Εχω μια παλια καμπινα και σκεφτομαι να την χρησιμοποιησω...

Υποθετω οι Bugera ποιοτικα θα ειναι καλυτεροι ομως...

Δημοσιευμένο

... καπου στα 373 euros....

Ο εν λογω ενισχυτης ειναι η κεφαλη Goldea Rex 3200, 15W all-tube με EL84s.

...

... Εχετε να προτεινεται κατι αλλο στα ιδια λεφτα ?

Φυσικα και εχουμε  ;D http://www.dv247.com/guitars/orange-tiny-terror-all-tube-guitar-amp-head--34895

Δημοσιευμένο

χμ.. με πιανεις αδιαβαστο αδερφε. Ειχα την εντυπωση πως ο Tiny Terror ηταν πολυ πιο ακριβος. Θα ριξω μπολικη σκεψη περι του θεματος, και αν και θελω πιο metal sound, ο Orange ειναι παντα Orange  8)

Λεγοντας βεβαια για metal ηχο, ουτε τον Rex εχω ακουσει απο κοντα, ουτε τον Orange.

Ολες οι "γνωσεις" μου ειναι βασει youtube και soundclips.

Δημοσιευμένο

Τον Tiny ειναι ευκολο να τον βρεις να τον ακουσεις.

Ο dv οντως τον εχει σε εξαιρετικη τιμη,ουτε εγω το ηξερα οτι τον εχει τοσο.

Δεν ξερω ποσο μεταλ θελεις εσυ (εμενα ειναι πιο light τα γουστα μου) αλλα τελευταια φορα πριν λιγες μερες τον ακουσα πανω σε μια framus 4x12 με v30 και με κιθαρα με emg81 χωρις τιποτε μπουστερ κλπ ενδιαμεσα,και μου εφυγαν μερικα σφραγισματα κατευθειαν  ;D Δεν ηξερα οτι κανει και τετοια αυτο το πραγμα.

Προσωπικα τον θεωρω μια κλαση μονο του (και ναι,τελικα θα ηθελα και εγω εναν οσο κι αν προσπαθω να το αποφυγω σαν σκεψη)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...