gvour Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Σπουδαιο κομματι(τωρα ακουσα και την παλια βερσιον).Γουστο ειν αυτο βεβαια αλλα αν σου πω οτι μ αρεσε πιο πολυ στην παλια βερσ που εβγαινε εξω το μπασο και η φωνη(οχι τοσο δυνατα βεβαια) κι ας ηταν ισως λιγοτερο προσεγμενη? Σιγουρα ειναι καλυτερο το μπαλανς στην καινουρια (ισως γερνει λιγο αριστερα και εννοειται οτι η φωνη ακουγεται καλυτερα τωρα κι ας ειναι μετεωρη καποιες φορες-στο πρωτο κουπλε μονο ακουγεται αρκετα πιο out) αλλα αυτες οι ατελειες της πρωτης εδιναν αυτο το κατι-καθαρα για το γουστο μου παλι.Ετσι η αλλιως παντως μ αρεσει σα συνθεση και εσυ ξερεις καλυτερα πως θες να ακουγεται.
happydreamer Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Απλά στην πρώτη βερς, ήταν πολύ ψεύτικα τα όργανα. Πιο "κομπιούτερ" αν θες. Όχι ότι τώρα είναι αληθινά, αλλά πιο ρεαλιστικά θεωρώ. Και επίσης η φωνή στο πρώτο ήταν ηχογραφημενη με iPhone, ενώ τώρα με μικρόφωνο. Πάντως έχεις δίκιο. Είναι θέμα γουστου το τι κάνει κλικ στον καθένα. Χαίρομαι που σου άρεσε και σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες!
kostri Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Έχεις ενδιαφέρουσα φωνή, αλλά συνολικά το κομμάτι δεν με συγκίνησε. Τόσο συνθετικά(και ενορχηστρωτικά) όσο και στιχουργικά, δεν διακρίνω κάποιο ισχυρό προσωπικό στοιχείο, μια ιδιαιτερότητα, στα οποία θα μπορούσες να βασίσεις ένα "νέο" άκουσμα. Υπό την έννοια αυτή, συμφωνώ με τον Νέστορα. Πάντως, αν συνθέσεις πιο "τολμηρά", έχεις φωνή η οποία μπορεί να φέρει σημαντικό συγκινησιακό φορτίο. :) Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster.
happydreamer Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Σεβαστό! Θέλω όμως να μου διευκρινίσεις το "τολμηρά"... :)
kostri Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Σεβαστό! Θέλω όμως να μου διευκρινίσεις το "τολμηρά"... :) Εννοώ πως θα ήθελα να ακούσω κάτι πιο προσωπικό, κάτι που να παραπέμπει περισσότερο στον δικό σου μουσικό χαρακτήρα και όχι στις επιρροές σου. Δεν λέω πως είναι εύκολο αυτό, ούτε ότι είναι, σώνει και ντε, το ζητούμενο για όλους τους ακροατές. Είναι απλώς μια δική μου σκέψη, η οποία μπορεί κάλλιστα να μην σε αφορά. Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster.
happydreamer Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Με αφορά και έγινε κατανοητό.Ίσως όμως να μην έχω ακόμα μουσικό χαρακτήρα έτσι όπως το εννοείς,ή πιθανότατα,να είναι πολύ "αχνός" ακόμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση