PRE-POST 11 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2011 Μου εβγαλε την παγωμαρα του Discouraged Ones των katatonia(δεν μπορει να μην τους ξερεις) κατι που ειναι πολυ τιμητικο για τα γουστα μου...φτιαξε μπαντουλα ;D
happydreamer Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 @Vassilis-7-: Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια φίλε.Όπως είπα και πιο πάνω τα μέσα είναι φτωχά.Αν δεν είχε και ψυχή, δεν θα είχε τίποτα.. @PRE-POST 11: Ξέρω το γκρουπ αλλά το κομμάτι δεν μου λέει κάτι.Πρέπει να το χω πάντως.Θα το τσεκάρω μόλις πάω σπίτι..Όσο για μπάντα,είχα όταν σπούδαζα αλλά τώρα εδώ στο χωριό δύσκολα τα πράγματα.Με το ζόρι βρίσκω άτομα που να ακούνε την μουσική που ακούω.Πόσο μάλλον να παίζουν κιόλας..
philosophos Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Μπράβο σου φίλε!!! Εμένα που δεν με ενδιαφέρει το τεχνικό μέρος της υπόθεσης, μου άρεσε πάρα πολύ. Αν τώρα βάλεις και στουντιακού επιπέδου ηχογράφηση στην συνταγή, νομίζω πως στέκεται αξιοπρεπώς εκεί ''έξω''. Και πάλι μπράβο και συνέχισε όπως σου βγαίνει. Και μην με ευχαριστήσεις για τα καλά μου λόγια, δεν χρειάζεται. Τσάμπα είναι και είναι μόνο λόγια. ;) If you want to be a hippie...you 're too late.
happydreamer Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2011 Δεν μπορώ να μην πω και τίποτα όμως..Κάποια λόγια μπορεί να είναι παραπάνω από απλά λόγια.Να 'σαι καλά..
Spyros Delta Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2011 Αγνο, ωραιο. Μπραβο. Δεν χρειαζεσαι "μελετη". Το ειδος αυτο μουσικης με την "μελετη" θα πει περιπατο. Καλο εξοπλισμο χρειαζεσαι. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
happydreamer Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 Να σαι καλά delta. Καλώς ή κακώς δεν είμαι και πολύ της "μελέτης" έτσι κι αλλιώς. Είμαι λίγο... μπακάλης. ;D
funky_bassman Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ ωραίο τραγούδι... Και πολύ ωραίος τίτλος... Απλά νομίζω πως λείπει λίγο η αίσθηση της δυναμικής... Αλλά πολύ μου άρεσε... LA ROJΑ ARMADA
happydreamer Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ ωραίο τραγούδι... Και πολύ ωραίος τίτλος... Απλά νομίζω πως λείπει λίγο η αίσθηση της δυναμικής... Αλλά πολύ μου άρεσε... Thnx mate!.. ;)
happydreamer Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2011 Με την άδειά σας επαναφέρω το συγκεκριμένο thread μου για να παραθέσω μια δεύτερη version του εν λόγω κομματιού.Πάτησα πάνω στην αρχική αλλά το έφτιαξα κυριολεκτικά από την αρχή.Περιμένω τα σχόλιά σας... all_alone_is_how_you_die2.mp3
happydreamer Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Κανείς ρε παιδιά; ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση