ludwigvan Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν έχω τα παρακάτω πεταλάκια στην εξής σειρά. korg dt-10 --> boss ds-1 --> crybaby 95 --> big muff --> boss od-3 --> boss re-20 --> boss rv-5. Ποια να modαρω σε true bypass? ('ντάξει για το wah το χιλιοδιάβασα, για τα άλλα όμως;) Που είναι αυτός ο jam που λέτε όλοι; Θεσσαλονίκη μένω..
ludwigvan Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Α! επίσης το σετ το παίζω με fender stratocaster και epiphone les paul, οπότε στη μία θέλω καλά σκασίματα και στην άλλη καλό sustain και feedback κυρίως.
georgekz750 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Φτιαξε το wah kαι ασε τα αλλα ως εχουν. Δεν θα σου φτιαξει η μοντα ουτε "σκασιματα" ουτε sustain και feedback παντως. ;) Θεσσαλονικη πηγαινε στον telegun ( http://www.telegun.com )
ludwigvan Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Δεν θα σου φτιαξει η μοντα ουτε "σκασιματα" ουτε sustain και feedback παντως. ;) μάλιστα.. σκεφτόμουν ρε παιδί μου.. 'όσο πιο πολλές συχνότητες δίνεις απ'την κιθάρα τόσο πιο πολλές ευκαιρίες δίνεις στον ενισχυτή να τρελαίνεται' :P το ds-1 να μην το φοβάμαι; είναι παλιό πετάλι γενικά..
Nikoubis Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Ισα-ισα που πολλα true bypass πεταλια στη σειρα χωρις buffer θα σου κοβουν πριμα, σα να παιζεις με μακρυ καλωδιο. If it ain't broke...
georgekz750 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Τα boss γενικα μην τα φοβασαι,εχουν ωραια buffer κατα γενικη ομολογια. Το ds1 θα το δεις και σε pedalboards αρκετων "μεγαλων" ακομη και μονιμως σβηστο απλα για το buffer του
ludwigvan Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 χαχαχα! okay! ευχαριστώ..
bloody_sunday Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2011 Mισό λεπτό γιατί ξεκινήσαμε εντελώς στραβά... η πρώτη ερώτηση που πρέπει να τεθεί είναι "γιατί πιστεύεις πως πρέπει να μοντάρεις κάτι σε true bypass?" (εκτός από το wah που είναι όντως μια μικρή καταστροφή) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση