kostaras75 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Sorry για τα κεφαλαια πιο πανω αλλα καπως μου ηρθε ρε παιδια. :'(
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Μόνο εσένα...; :'( :'( :'( When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
jimkon Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Gary να σε καλα εκει π πηγες εμας θα μας λειψεις παντως :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :'(
fm Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 η μουσικη του με συντροφευε και θ με συντροθευει.ηξερε πραγματικα πως να εξυμνει τον ερωτα και να δινει παρηγορια με την μουσικη του.he shall never be forgotten
John Goumis Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Inspiration. H πορεία του καταγράφτηκε πλέον στο πάνθεον της Rock και Καλλιτέχνες όπως ο Moore δείχνουν πως πραγματικά μεγάλο κιθαρίστα δεν κάνει κάποιον μόνο η τεχνική και το ταλέντο, αλλά και το ήθος του ανδρός. R.I.P. Y.Γ. Το serial number της les paul μου δείχνει ότι η κιθάρα κατασκευαστηκε στις 6 φεβρουρίου.... ('96). Θλιβερή επέτειος σε συνδυασμό με το ότι είναι η πρώτη μου κιθάρα,η αξία της πλεον για μένα είναι ανεκτίμητη.
ThS Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Thanx Gary... R.I.P. Forgive me Lord for I have synthed..
nuno Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Σοκ!Ακόμα ψάχνομαι να δω αν είναι αλήθεια Αντίο μεγάλε Gary....
Sir Muttley Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 "13 sep 2008" Αθήνα έχουμε να σε θυμόμαστε Gary! http://www.horrorpig.tk/
philosophos Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Άλλος ένας που πέρασε στο πάνθεο των θρύλων της μουσικής :( Πρέπει τώρα να είναι κάπου εκεί............... If you want to be a hippie...you 're too late.
ikaros Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2011 Σοκ απιστευτο. Τεραστια η στεναχωρια μου μιας και τον ακουγα καθε μερα!!!!Δε συγχωρω με τπτ τον εαυτο μου που εχασα το Live του στην Αθηνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση